Un turista britànic embriagat cau en unes escales d’un local de Soldeu i acaba morint

L’home, de 53 anys, va fer-se un cop al cap i malgrat que mantenia les constants vitals quan les assistències sanitàries el van atendre al lloc, no va poder superar una aturada cardiorespiratòria posteriorment a l’hospital

Una imatge d'arxiu del nucli urbà de Soldeu.
Una imatge d'arxiu del nucli urbà de Soldeu. ARXIU

Un turista britànic de 53 anys va morir aquest dijous a la matinada a l’hospital en no poder superar una aturada cardiorespiratòria que li va sobrevenir després de patir una caiguda en un local d’oci nocturn al nucli urbà de Soldeu. L’home, segons les fonts consultades, patia una notable embriaguesa que li hauria causat una important inestabilitat.

Els fets haurien ocorregut la matinada de dimecres a dijous, una estona abans de les 2. Per causes aparentment accidentals, l’home va perdre l’equilibri i va caure per unes escales. La caiguda li va causar un fort cop al cap que li van fer perdre la consciència de manera immediata. No obstant, segons les fonts consultades, quan van arribar els serveis d’emergència a lloc, l’home mantenia les constants vitals.

Després de fer-li les primeres atencions i d’estabilitzar-lo mínimament, el ferit va ser traslladat cap al centre hospitalari. Arran de les lesions sofertes, ja a l’hospital, l’home va entrar en parada cardiorespiratòria i ja no va poder superar aquest moment.

Malgrat que no hi ha indicis de criminalitat, tant la policia com els responsables del departament de medicina legal i forense estan fent els exàmens pertinents per descartar qualsevol element estrany i poder determinar les causes exactes de la defunció. En aquest mateix cas es troben les defuncions, per causes naturals, que hi ha hagut aquests darrers dies de dos homes de mitjana edat. Un home de 43 anys que hauria mort al seu domicili i un altre de 47 anys que hauria acabat morint a l’hospital després de patir, aparentment, una fallada cardíaca en un rentador d’Ordino.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending