Tres joves de disset anys detinguts per abusar d’una noia de quinze durant dos anys

La víctima havia mantingut una relació sentimental totalment perversa amb un dels arrestats, que ja tenien un expedient conflictiu al centre educatiu on estudien o estudiaven

Un cotxe de policia dirigint-se cap a la Seu de la Justícia.
Un cotxe de policia dirigint-se cap a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Aquest dijous passaran a disposició judicial, si no hi ha canvis, tres joves de disset anys detinguts aquest dimecres per abusar de forma continuada durant prop de dos anys d’una noia de quinze. Tots quatre haurien coincidit en un centre educatiu del país on els tres arrestats ja tenien un expedient més que conflictiu. Els tres detinguts haurien presumptament arribat a violar en grup la noia, l’enfonsament emocional de la qual i el fet que hagués de tractar-se mèdicament hauria posat en marxa la investigació que va originar les detencions.

La noia, abans dels catorze anys i poc després d’iniciar la seva etapa educativa secundària, hauria iniciat una relació sentimental perversa i malaltissa amb un dels tres detinguts, de fet, el que es considera principal responsable del delicte contra la llibertat sexual i la integritat física, entre d’altres. A mida que va avançar aquesta relació, amb un maltractament constant més enllà de l’abús sexual, es van incorporar els altres dos amics del noi, als quals de tant en tant oferia la víctima com si es tractés d’un objecte.

El fet que es trenqués la suposada relació de parella que es té en aquestes edats, hauria sumit la noia en un estat de salut delicat que va acabar sent el detonador de la investigació

Justament, segons fonts educatives, el fet que es trenqués la suposada relació de parella que es té en aquestes edats, hauria sumit la noia en un estat de salut delicat que va acabar sent el detonador de la investigació. El fet que la menor s’hagués de posar en mans d’especialistes va fer que esclatés el cas i que arribés a la policia, que faria unes setmanes que estaria recollint elements, segons les fonts esmentades, per avaluar l’actuació que aquest dimecres hauria tingut l’aval judicial.

Els investigadors -en aquest cas intervenen diferents especialistes- donen plena credibilitat a les explicacions de la noia i ara s’hauria de veure si amb el comís de diferents elements als joves detinguts, com per exemple el segrest dels seus mòbils, l’acusació es pot fonamentar encara millor o fins i tot agreujar-la. No es descarta que hi hagi gravacions, imatges, de suposades violacions en grup. En principi, els tres, almenys per separat per normalment sempre en presència dels altres dos, sempre suposadament, haurien abusat sexualment de la noia.

Les detencions es van practicar aquest dimecres en diferents punts del país -dos dels joves ja haurien declinat a continuar estudiant, segons les fonts, que han evitat precisar més elements per no facilitar la identificació dels detinguts- i es van dur a terme també registres a diferents indrets per tal de poder reunir més elements per sostenir unes acusacions que hores d’ara ja són molt greus.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending