Tres joves detinguts al Pas i a la frontera espanyola amb petites quantitats de droga al damunt

Es tracta d’un turista espanyol, un turista belga i un nacional andorrà, que recuperaran la llibertat després de ser condemnats per la via ràpida a penes condicionals i multes econòmiques

Comentaris

Un cotxe policial en una ronda nocturna.
Un cotxe policial en una ronda nocturna. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut tres joves acusats de sengles delictes contra la salut pública per dur al damunt quantitats petites de droga. Dues de les detencions es van fer al Pas de la Casa i una altra a la frontera del riu Runer. En tots els casos, els arrestats quedaran en llibertat -en algun cas ja ho estan- després de ser condemnats per la via ràpida a penes condicionals i multes econòmiques.

Dues de les detencions es van produir al Pas de la Casa. A les 4 de la tarda d’aquest dimecres i poc abans de la 1 de la matinada d’aquest dijous. El primer detingut va ser un noi andorrà de 22 anys, el segon un turista belga de la mateixa edat. En els dos casos les quantitats de droga comissada eren molt minses.

Una mica més rellevant, quant a volum, seria la detenció d’un turista espanyol de 28 anys que va ser enxampat accedint al país amb 2,2 grams de cocaïna i sis grams d’haixix. Aquest arrest s’hauria produït a 1/4 de 7 de la tarda d’aquest dimecres.

Comentaris

Trending