Tres detinguts en una operació judicialitzada contra el tràfic de droga

Els arrestats, dos residents de 25 i 63 anys i un nacional de 33, estarien sent investigats per la policia des de fa un temps arran d’una altra actuació prèvia

Imatge de vehicles policials en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Imatge de vehicles policials en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia ha detingut les darreres hores tres homes -dos teòricament residents de 25 i 63 anys, i un nacional de 33 anys- en el marc d’una operació contra el tràfic de droga que feia temps que la Batllia tenia en marxa. De fet, la policia estava investigant els ara detinguts arran d’una altra actuació prèvia. Entre altres, aquest cas, que es va fer esclatar aquest dimecres, té connexions amb alguns dels implicats en la denominada ‘Operació Bronx’, que fa pocs dies hi va haver a Sant Julià.

Els detinguts jugarien papers diferents en el món del tràfic de drogues al Principat. El que està clar, segons les fonts, és que tots els arrestats ja tenien alguns antecedents amb anterioritat. En el marc de l’operació, que es va fer esclatar a mitja tarda d’aquest dimecres, s’hauria comissat una quantitat relativament destacada, pel que solen ser les causes antidroga al Principat, d’estupefaents.

L’operació s’hauria fet esclatar aquest dimecres en constatar que un dels detinguts, que malgrat constar com a resident al país realment solia estar-se a l’Alt Urgell, accedia al Principat probablement per introduir-hi droga. Davant d’aquest fet es va muntar un dispositiu al punt fronterer i allí va ser detingut un dels arrestats. Per ara, encara han transcendit pocs elements. Sí que un altre dels arrestats el va anar a cercar la policia al seu lloc de treball, un conegut centre comercial de l’avinguda Meritxell.

Tant aquest darrer implicat citat com el tercer dels implicats, sempre suposadament, jugarien un paper de ‘revenedors’, mentre que l’home detingut a la frontera se sospita que hauria introduït estupefaents al Principat en altres ocasions. Com s’ha dit, les detencions ara formalitzades tindrien la base en l’anàlisi de dispositius mòbils confiscats en operacions prèvies i, també, amb eventuals delacions d’implicats. Els detinguts passen a disposició judicial aquesta mateixa tarda.

Comentaris (3)

Trending