Tres detinguts en controls rutinaris per portar petites quantitats de droga

Dos dels arrestos s’han produït a la frontera i, el tercer, en les immediacions d’un local d’oci nocturn a Canillo

Comentaris

Una ratlla de cocaïna.
Una ratlla de cocaïna. ARXIU

La policia ha detingut les darrers hores, des del vespre d’aquest divendres, tres persones que portaven damunt seu petites quantitats de droga que, en els tres casos, suposadament anaven destinats al propi consum. En tots els casos, segons les fonts consultades, es tractava de cocaïna i amb prou feina ni tan sols arribava al gram per cap, amb la qual cosa vindria a ser l’equivalent a una ratlla.

En tot cas, segons les fonts, dos dels arrestos s’haurien produït a la frontera del riu Runer en controls rutinaris que haurien donat positiu. També hauria estat un control de rutina efectuat en les immediacions d’un local d’oci nocturn de la parròquia de Canillo el que hauria permès efectuar la tercera detenció. Els tres arrestats passaran properament a disposició judicial i seran alliberats després que se’ls condemni, amb tota seguretat, per la via ràpida.

Durant la passada nit i matinada, a més a més, la policia ha efectuat cinc detencions més totes relacionades amb els controls d’alcoholèmia que està fent la policia en el marc de la campanya de Nadal.

Comentaris (2)

Trending