Traslladen a Barcelona en helicòpter un home ferit al cap en caure amb la bicicleta

Resident argentí de 39 anys, tornava passada la mitjanit al seu domicili, a Escaldes, després de treballar a Encamp, i va estampar-se a la rotonda del Pont de la Tosca

Un helicòpter sortint de l'helistop de l'hospital.
Un helicòpter sortint de l'helistop de l'hospital. Toni Solanelles

Un resident argentí de 39 anys ha hagut de ser traslladat a altes hores d’aquesta matinada cap a Barcelona per tal que es fessin càrrec a Sant Pau de les lesions que presentava després de caure amb la bicicleta i danyar-se especialment el cap i a l’esquena. L’accident va passar una estona després de la mitjanit i el ferit es manifestava de manera incoherent producte del sinistre sofert.

Segons les fonts consultades, una altra persona que passava per la zona, a la rotonda del Pont de la Tosca -històricament i popularment coneguda com la rotonda de Varisa-, va localitzar més enllà de 2/4 d’1 de la matinada un home recolzat en una jardinera que hi ha just a l’exterior d’un concessionari d’automòbils que hi ha a la zona. Era indubtable que patia un accident amb la bicicleta amb la qual es traslladava.

El ciutadà en qüestió va alertar els equips de seguretat i emergència que es van posar en marxa. L’home no es manifestava de forma coherent. Sí que era clar que deia haver sortit d’Encamp, on treballava, i que es dirigia cap al seu domicili, a Escaldes, que compartiria amb altres persones. Com que aparentment ningú va ser testimoni de l’accident, hores d’ara ningú no sap amb exactitud com va succeir el sinistre, malgrat que si escau, molt probablement les càmeres de Mobilitat permetran recuperar el moment de la caiguda.

Sia com vulgui, l’home ha estat traslladat al centre hospitalari on després d’unes primeres valoracions i actuacions per estabilitzar-lo, pels volts de les 4 de la matinada ha estat enviat de forma urgent cap a Sant Pau, a la capital catalana, degut a la gravetat de les lesions, amb una hemorràgia cranial.

Comentaris (4)

Trending