Una topada entre dos cotxes a Prat de la Creu dificulta el trànsit al centre d’Andorra la Vella

Ensurt també a Bordes d’Envalira, a Canillo, en col·lisionar un vehicle, suposadament, contra un animal

El xoc ha alterat la circulació durant una estona.
El xoc ha alterat la circulació durant una estona. Toni Solanelles

Una topada entre dos cotxes, un d’ells d’una autoescola, al carrer Prat de la Creu, a l’altura de l’antic despatx de Duana ara reconvertit en un gimnàs, està dificultant la circulació pel centre d’Andorra la Vella. En principi, la col·lisió entre els dos vehicles no revestiria més gravetat que els danys materials soferts per un dels automòbils, que ha quedat al bell mig del carril de baixada, en direcció a Espanya.

El xoc, probablement per abast, ha succeït pels volts de les 9 de la nit, i ha obligat a mobilitzar el servei de circulació de la capital, que ha desviat el trànsit cap al carrer Pompeu Fabra, i l’equip d’atestats de la policia, que ha estat l’encarregat de recollir les dades pertinents per aclarir les circumstàncies de la col·lisió. Els turismes implicats són un BMW 116 D -la conductora del qual, una dona resident de 55 anys ha sofert algunes ferides lleus-, i un Skoda Fabia.

WhatsApp Image 2021 09 28 at 21.19.06
El cotxe que ha resultat més malparat del xoc d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

El cotxe que ha resultat més malparat pel sinistre ha quedat ‘clavat’ just a tocar el pas de vianants que hi ha a la zona. Tot plegat ha alterat la circulació i encara bo que ja no es tracta d’una hora punta, perquè en cas contrari el tap hauria pogut ser molt més important.

Paral·lelament, gairebé a la mateixa hora, uns minuts abans, però en aquest cas a Bordes d’Envalira, també hi ha hagut un altre sinistre de petits danys materials. Un Peugeot Ranchera de color negre i matriculat al Principat com els dos de l’accident d’Andorra la Vella, hauria topat contra algun animal.

La conductora del vehicle implicat en aquest ensurt a la parròquia de Canillo no hauria sofert cap dany personal, més enllà de la tensió del moment. I no hauria encertat a veure contra quin animal hauria picat. La bèstia -a la zona aquests dies es veuen moltes petites guineus, segons testimonis veïnals- no ha mort almenys en l’acte i només hauria deixat algunes petites traces especialment, per exemple, a la placa de matrícula del Peugeot.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending