Tanquen un tram de l’avinguda Fiter i Rossell per l’aparició d’una ‘bossa sospitosa’

Mobilització policial amb Tedax inclosos seguint el protocol davant la motxilla ‘abandonada’ al costat d’un piquet a tocar l’accés a l’aparcament de l’hospital; la intervenció ha permès descartar que hi hagués ni cap explosiu ni res de rellevant

Comentaris

Vehicles policials prenent posicions.
Vehicles policials prenent posicions. Pilar Candel

Els agents de circulació d’Escaldes amb el suport de la policia han tancat a la circulació -tant en cotxe com a peu- un tram de l’avinguda Fiter i Rossell davant l’aparició d’una ‘bossa sospitosa’ recolzada en un piquet que separa la voravia i la calçada a tocar l’accés de l’aparcament de l’hospital. Per protocol, des de poc abans de 2/4 de 9 del vespre, s’està desplegant un notable dispositiu.

Una vegada ha estat el tram de la via tancat al trànsit -no s’hi deixa accedir des de l’altura del viaducte del túnel del Pont Pla- han arribat a la zona integrants dels grups especials, sobretot membres dels Tedax, que seran els encarregats de fer detonar la motxilla si així es creu pertinent. En primer lloc ha estat un gos ensinistrat en la detecció d’explosius que s’ha deixat anar a la via per tal que s’acostés a la bossa i fes el seu reconeixement pertinent.

Ni els policies ni els agents de circulació no deixen accedir absolutament ningú a la zona, i han demanat als vianants que abandonessin la zona i als veïns de la mateixa que es quedin tancats als seus domicilis. Fins que no s’aclareixi el contingut exacte de la bossa no es pot dur a terme cap comportament de relax. La circulació en aquest punt pot ser que s’acabi veient ressentida.

Una vegada s'ha fet la intervenció pertinent, a la bossa no s'hi ha trobat res de rellevant. Algú que ha perdut o li ha caigut la motxilla o que l'ha abandonat volgudament. Sense més. En 40 minuts aproximadament s'ha donat per liquidat el dispositiu i s'ha retornat la zona a la normalitat.

Comentaris (3)

Trending