Surt amb cotxe fent ziga-zaga d’un local d’oci nocturn i la policia el deté per conduir begut

Els agents, que feien un control rutinari prop de l’establiment, han aturat l’home la passada matinada i en control va donar 1,91 grams per litre de sang

Comentaris

Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia.
Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut la passada matinada un home al qual van enxampar conduint sota els efectes de l’alcohol a la sortida d’un local d’oci nocturn a Canillo. Als agents, que feien un control rutinari a la zona, se’ls va encendre la llum d’alarma en veure les maniobres estranyes que feia el vehicle. I quan li van fer el pertinent control, cap sorpresa. Va donar un resultat molt elevat d’alcohol en sang.

Els fets van tenir lloc poc abans de l’una de la matinada. La patrulla estava ubicada prop de l’establiment i va comprovar com un cotxe sortia de l’aparcament. I, ja a la carretera, anava fent ziga-zaga, fet que comportava un risc per a altres usuaris de la via, afortunadament en aquells moments poc concorreguda.

Per això, van optar per aturar-lo. Després de fer diversos gestos d’avís, van aconseguir que el cotxe parés. I van procedir al pertinent control. El resultat va evidenciar que l’home havia consumit molt alcohol: 1,91 grams per litre de sang. Per tant, més del doble del límit que marca el positiu penal, situat en 0,8.

Per tant, es va procedir a la seva detenció. Haurà d’afrontar càrrecs per conduir sota els efectes de l’alcohol. No ha estat, però, l’únic conductor interceptat la passada matinada en aquestes circumstàncies. La policia ha detingut fins a quatre persones més per fets similars.

Comentaris (2)

Trending