‘S’oblida’ l’embolcall de ‘maria’ en un seient buit però igualment l’enxampen en passar la frontera

La policia deté un ‘vell conegut’ quan accedia al Principat amb l’autobús de línia procedent de la Seu i volia introduir fent-se el despistat uns cent grams de marihuana

Imatge d'arxiu d'un embolcall de marihuana.
Imatge d'arxiu d'un embolcall de marihuana. ARXIU

En un moment donat del trajecte entre la Seu i Andorra va mig ocultar un embolcall de marihuana en un dels seients buit de l’autobús de línia entre la capital urgellenca i el Principat. Però ‘l’oblit’ exprés per mirar que la ‘maria’ que pretenia introduir al Principat passés desapercebuda no li va sortir bé. I l’home que en tenia la ‘titularitat’ va acabar detingut acusat d’un delicte contra la salut pública. És l’enèsim delicte pel qual la policia l’enxampa.

La darrera de les aventures d’aquest jove d’una trentena d’anys, resident al Principat i de nacionalitat colombiana, va succeir dimecres a la tarda. Pretenia introduir al país un centenar de grams de marihuana. Pel que fos, va decidir que la millor manera de creuar la frontera sense ser descobert era ocultant l’embolcall en un seient buit. Però no va resultar. Els agents de policia que feien tasques de control a la frontera van descobrir l’embolcall.

I una vegada analitzats els passatgers, i veient que un dels ocupants era un ‘vell conegut’ del cos, entre altres coses per la comissió de diferents delictes relacionats amb les drogues, totes les mirades es van girar cap a aquest jove, que no va tenir més remei, segons les fons, que admetre que la marihuana era seva. En conseqüència va acabar detingut.

Comentaris (3)

Trending