Les retencions a Sant Julià provoquen una baralla entre un conductor i un ciclista

La discussió ha acabat en agressió i ha requerit la intervenció policial, tot i que no s’ha efectuat cap detenció en no poder-se constatar cap lesió en els implicats

Retencions d'entrada a Sant Julià.
Retencions d'entrada a Sant Julià. Altaveu

Aquest migdia el centre de Sant Julià de Lòria ha estat una bona estona col·lapsat. Les cues s’han allargat fins a quatre quilòmetres i també han comportat una discussió pujada de to. Concretament, entre un dels conductors i un ciclista, que han arribat a les mans. La policia ha hagut d’intervenir, tot i que no s’ha dut a terme cap detenció en no poder constatar cap lesió en els implicats.

Ha estat un problema de circulació que ha acabat en insults entre un ciclista i un conductor. La discussió ha arribat, segons alguns testimonis, a les mans. El que no ha pogut constatar la policia ha estat qui ha agredit a qui, o si s’han arribat a agredir. En el moment en què els agents han acudit al lloc dels fets, tots dos han contat versions molt diferents.

Per aquest motiu, i en no haver-hi cap evidència d’agressió en cap dels dos implicats, els agents no han efectuat cap detenció. Això sí, se’ls ha informat que podien presentar una denúncia formal en cas de considerar-ho oportú.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending