Un menor agafa el cotxe del pare i bolca a primera hora del matí en una urbanització d’Escaldes

Els bombers, la policia i agents de circulació escaldencs encara estan treballant per remuntar un vehicle estimbat a la zona d’Ermengol Serra, a Sa Calma, i aclarir el sinistre

Bombers observant la situació.
Bombers observant la situació.

Un menor sense cap mena d'autorització per conduir ha agafat sense permís el cotxe al seu pare i s'ha estimbat a primera hora d'aquest matí a la urbanització d'Ermengol Serra, a Sa Calma, a Escaldes. L’accident, que hauria provocat sobretot, almenys d’entrada, danys materials, ha sigut del tot espectacular i ha afectat un altre vehicle que estaria estacionat a la zona.

Agents del servei de circulació d’Escaldes, així com membres de la policia i dels bombers estan treballant per aclarir tant les causes de l’accident com, també, per atendre les víctimes i mirar de remuntar el vehicle per evitar mals majors, perquè la situació del mateix no és gaire bona. Diversos elements del mobiliari urbà també han resultats malmesos arran del sinistre.

El sinistre ha passat deu minuts abans de les 7 del matí quan per causes desconegudes el menor s'ha pres la llicència d'agafar el vehicle, un BMW X1 força nou, i s'ha acabat estimbant. Segons fonts policials, el jove no s'ha fet cap ferida però ha quedat controlat, que no detingut, pels agents que s'han personat al lloc. Es farà el pertinent atestat i es traslladarà el dossier a l'autoritat competent perquè adopti les mesures escaients.

Quatre minuts abans, però a Canillo, segons que ha precisat el servei de policia, un cotxe amb quatre ocupants també s'hauria accidentat en topar contra la mitjana. Una de les passatgeres hauria resultat ferida encara que de poca consideració. En aquest cas el sinistre ha ocorregut a l'altura del punt quilomètric 11,5 de la carretera general CG-2. S'hi ha vist implicat un Peugeot 207 1.6 HDI amb matrícula del Principat i la ferida és una resident de 20 anys.

Comentaris (10)

Trending