Quatre detinguts per violència en l’àmbit domèstic durant la darrera setmana

La policia també ha arrestat sis residents per alcoholèmia i un per positiu a la prova de control de tòxics salivar

Comentaris

Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell.
Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell. ARXIU

El cos de policia del Principat d’Andorra ha efectuat quatre detencions per violència en l’àmbit domèstic durant la setmana passada. Concretament, van intervenir per una discussió de germans que va derivar en una agressió física, una agressió mútua d’una parella al seu domicili i una agressió en un domicili particular amb amenaces i desobediència als agents per part de l’implicat. A més a més, la policia també va realitzar sis detencions per alcoholèmia i una per positiu la prova de control de tòxics salivar.

Així doncs, els agents van detenir un home resident a Andorra la Vella, de 18 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, arran d’una discussió amb el seu germà al domicili particular que va hauria derivat en dos cops de puny a la cara. Pel que fa a l’agressió mútua de la parella, es tracta de dos homes residents a Escaldes-Engordany, de 23 i 32 anys, que haurien arribat a les mans després d’una baralla verbal. Per últim, un home amb domicili a Andorra la Vella, de 27 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i contra la funció pública, ja que, després d’una agressió a la seva parella, l’invidu hauria reaccionat amb amenaces i desobediència envers els agents interventors.

D’altra banda, la policia també ha detingut a sis residents, d’entre 25 i 42 anys, per donar positiu a la prova d’alcoholèmia i a un home resident de 22 anys per positiu a la prova de control de tòxics salivar durant una parada rutinària.

Etiquetes

Comentaris

Trending