Propietaris de naus industrials de Santa Coloma es queixen de bretolades juvenils

La policia ha dut a terme com a mínim dues intervencions, i en un dels casos s’ha identificat un grup de menors, però no és clar que es faci cap actuació

Una imatge d'arxiu de la zona de la Tartera.
Una imatge d'arxiu de la zona de la Tartera. ARXIU

Propietaris de naus industrials a Santa Coloma, especialment als carrers de la Tartera i dels Barrers, comencen a estar farts de les malifetes del que suposen grups de joves que accedeixen a l’interior dels locals ja sigui per fer-hi bretolades, ja sigui per consumir-hi alcohol. En principi, més enllà d’alguns danys, no hi han trobat res a faltar. Però tampoc no veuen normal la situació malgrat que hores d’ara no consta cap denúncia formal.

Sí que s’han fet algunes queixes davant la policia i s’ha alertat els agents en diverses ocasions. I, segons que ha pogut saber l’Altaveu, almenys hi hauria hagut dues intervencions. Una d’elles no va tenir cap resultat. La segons sí que hauria permès identificar un grup de menors que serien els que haurien accedit, presumptament, als locals, que no sempre tenen activitat laboral.

Tot i haver identificat aquests menors, no està clar que s’acabi duent a terme alguna actuació més. En tot cas, és plausible que, d’acabar constatant danys i que aquests siguin d’un cert valor, es confeccioni un dossier que es transmeti a l’autoritat judicial perquè decideixi la forma a procedir. I és que es tracta de joves de 14 anys que, malgrat que ja tenen una certa responsabilitat, són relativament joves.

No és en l’únic lloc que s’hi ha detectat un accés il·legal de joves. També s’ha hagut d’actuar almenys en dues ocasions a l’Escola francesa d’Escaldes, on es va descobrir que per una sortida d’emergència s’hi colaven alguns joves amb el simple objectiu de distreure’s, de passar una estona, de fer el cafre i poca cosa més. En una ocasió almenys, també la policia els va aconseguir controlar tots en ‘delicte flagrant’ i se’ls va identificar per si cal dur a terme alguna acció més.

Comentaris (1)

Trending