La policia sospita que rere la pallissa a un ‘youtuber’ hi ha una banda juvenil violenta

L’incident va passar dissabte en un berenador de Sant Julià i va afectar l’‘influencer’ conegut com a Logan G i, especialment, un germà seu i dos amics que l’havien vingut a veure

Una de les moltes imatges de Rafael Pacheco ha difós a través de les xarxes.
Una de les moltes imatges de Rafael Pacheco ha difós a través de les xarxes. logan

La policia avança en la investigació de la pallissa que hauria rebut un ‘youtuber’ espanyol resident i, especialment, un germà seu i dos amics que l’havien vingut a veure. Els investigadors tenen pistes que portarien a atribuir l’agressió a un grup de joves que tenen identificat ja per altres accions violentes, i que també tindrien relació amb el món dels estupefaents. De moment, que hagi transcendit, no s’ha practicat cap detenció.

Els agredits que van sofrir les lesions més greus -que van requerir assistència mèdica en tots els casos però no pas ingrés hospitalari- han anat evolucionant bé, segons que han explicat fonts coneixedores de l’afer, que han explicat que l’incident, que va succeir dissabte en un berenador de la parròquia de Sant Julià, hauria tingut un origen totalment “injustificat” i “gratuït”. Una agressió que sols es podria explicar per “l’enveja i la gelosia”.

De fet, segons va explicar el propi ‘youtuber’ a través de les xarxes, la tempesta de cops s’hauria iniciat sense cap mena d’intercanvi de paraules ni res inicialment. Simplement, sempre segons la versió de Rafael Pacheco, que és el creador de contingut per Youtube, una quinzena de joves s’haurien abraonat contra ell i els seus acompanyants i els haurien pegat cops de puny i de peu fins i tot estan algun d’ells indefens al terra, causant-los alguna ferida oberta i sagnant i la ruptura de diverses peces dentals almenys en un cas.

Una imatge que Logan G mostra per les xarxes.

Relacionat

Un conegut ‘youtuber’ resident denuncia haver estat víctima d’una pallissa

Les fonts consultades han assegurat que els agredits no coneixien de res als agressors encara que en el cas de Logan G no seria la primera vegada que es troba embolicat en alguna que altra batussa, però mai de la gravetat de dissabte, per la qual cosa es va decidir a presentar una denúncia formal a la policia, circumstància que es va donar força hores després dels fets, ja l’endemà diumenge.

Fonts policials consultades han evidenciat la preocupació pel fet que cada vegada hi ha més joves que empren una violència tot sovint més gratuïta i, alhora, pujada de to. Seria el cas d’aquesta banda juvenil que no seria la primera vegada que ocasiona problemes i sobre la qual s’estaria recollint la informació necessària per poder-hi actuar de forma global i mira de posar fi a la seva activitat.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending