Un conegut ‘youtuber’ resident denuncia haver estat víctima d’una pallissa

Rafael Pacheco, més conegut com a Logan G, hauria acudit a una festa -una barbacoa segons els afectats- amb tres companys més que haurien rebut diversos cops puny i de peu de forma suposadament gratuïta

Una imatge que Logan G mostra per les xarxes.
Una imatge que Logan G mostra per les xarxes.

Un conegut ‘youtuber’ resident al Principat ha denunciat a través de la xarxa i també davant la policia la pallissa que dissabte hauria rebut tant ell com tres companys seus. I especialment un d’aquests darrers. L’incident hauria succeït en el marc d’una barbacoa en un berenador de Sant Julià segons que ha explicat l’entorn de Rafael Pacheco, que a la xarxa és més conegut com a Logan G.

El ‘youtuber’ ha explicat a través de les xarxes (on inicialment havia penjat una imatge amb el llavi partit i després l’ha retirat tot advertint que publicitarà un vídeo per visualitzar més el cas) que els cops de puny i de peu van ser totalment gratuïts. I que els haurien propinat una quinzena de joves sense que prèviament hi hagués hagut ni cap incident ni cap intercanvi de paraules. «En cap moment vam buscar res d’això» i «fins i tot sense fer nosaltres res ells van continuar pegant-nos».

«Portem anys aguantant assetjaments com aquest, rebent comentaris innecessaris, agressions cada vegada que sortim un parell d’amics a prendre alguna cosa», manté Logan G a través de les xarxes

Logan G. explica que «per sort vaig poder esquivar gran part dels cops» tot i que cinc dels suposats agressors s’haurien abraonat sobre ell i «jo simplement em vaig dedicar a esquivar els cops i a defensar-me dins del que podia». «Per sort vaig poder protegir-me bé i no m’ha passat res greu per la pallissa que podia haver estat. Però a un amic meu li han desfigurat la cara». Aquest noi hauria rebut cops estan a terra, i li haurien partit «la cella, les dents i altres».

Segons el ‘youtuber’, malagueny de 25 anys, la resta de participants de la festa estaven disposats a buscar brega a qualsevol preu i ja des de l’arribada del grupet liderat per Pacheco. «Portem anys aguantant assetjaments com aquest, rebent comentaris innecessaris, agressions cada vegada que sortim un parell d’amics a prendre alguna cosa», recorda Logan G, que té cinc milions i mig de seguidors. L’especialitat d’aquest ‘youtuber’ és mostrar bromes, en alguns casos pesades, i reptes.

El ‘youtuber’ ha fet saber que l'incident es va produir en un berenador de la carretera de Nagol en el transcurs d'una barbacoa. I que a diferència d'altres ocasions, si en aquesta s'ha decidit a denunciar és perquè aquest cop els cops haurien passat de frenada i les lesions serien més serioses que en altres incidents en què s'havien vist implicats.

 

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.