Un conegut ‘youtuber’ resident denuncia haver estat víctima d’una pallissa

Rafael Pacheco, més conegut com a Logan G, hauria acudit a una festa -una barbacoa segons els afectats- amb tres companys més que haurien rebut diversos cops puny i de peu de forma suposadament gratuïta

Una imatge que Logan G mostra per les xarxes.
Una imatge que Logan G mostra per les xarxes.

Un conegut ‘youtuber’ resident al Principat ha denunciat a través de la xarxa i també davant la policia la pallissa que dissabte hauria rebut tant ell com tres companys seus. I especialment un d’aquests darrers. L’incident hauria succeït en el marc d’una barbacoa en un berenador de Sant Julià segons que ha explicat l’entorn de Rafael Pacheco, que a la xarxa és més conegut com a Logan G.

El ‘youtuber’ ha explicat a través de les xarxes (on inicialment havia penjat una imatge amb el llavi partit i després l’ha retirat tot advertint que publicitarà un vídeo per visualitzar més el cas) que els cops de puny i de peu van ser totalment gratuïts. I que els haurien propinat una quinzena de joves sense que prèviament hi hagués hagut ni cap incident ni cap intercanvi de paraules. «En cap moment vam buscar res d’això» i «fins i tot sense fer nosaltres res ells van continuar pegant-nos».

«Portem anys aguantant assetjaments com aquest, rebent comentaris innecessaris, agressions cada vegada que sortim un parell d’amics a prendre alguna cosa», manté Logan G a través de les xarxes

Logan G. explica que «per sort vaig poder esquivar gran part dels cops» tot i que cinc dels suposats agressors s’haurien abraonat sobre ell i «jo simplement em vaig dedicar a esquivar els cops i a defensar-me dins del que podia». «Per sort vaig poder protegir-me bé i no m’ha passat res greu per la pallissa que podia haver estat. Però a un amic meu li han desfigurat la cara». Aquest noi hauria rebut cops estan a terra, i li haurien partit «la cella, les dents i altres».

Segons el ‘youtuber’, malagueny de 25 anys, la resta de participants de la festa estaven disposats a buscar brega a qualsevol preu i ja des de l’arribada del grupet liderat per Pacheco. «Portem anys aguantant assetjaments com aquest, rebent comentaris innecessaris, agressions cada vegada que sortim un parell d’amics a prendre alguna cosa», recorda Logan G, que té cinc milions i mig de seguidors. L’especialitat d’aquest ‘youtuber’ és mostrar bromes, en alguns casos pesades, i reptes.

El ‘youtuber’ ha fet saber que l'incident es va produir en un berenador de la carretera de Nagol en el transcurs d'una barbacoa. I que a diferència d'altres ocasions, si en aquesta s'ha decidit a denunciar és perquè aquest cop els cops haurien passat de frenada i les lesions serien més serioses que en altres incidents en què s'havien vist implicats.

 

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending