La policia investiga dos robatoris en un edifici de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella

Els lladres s’haurien emportat diners i especialment joies de dos pisos en les portes dels quals, aparentment, no hi havia cap indicador d’haver estat forçades, segons testimonis veïnals

Un cotxe de policia al centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe de policia al centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La policia investiga dos furts amb força que s’haurien dut a terme els darrers dies en dos pisos diferents del mateix edifici de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella. Els robatoris s’haurien descobert ahir al vespre arran de l’arribada al domicili d’un dels afectats, que una vegada dins de l’estança hauria vist regirat l’habitatge. Segons testimonis veïnals, en les portes no hi hauria traces aparents de forcejament.

Malauradament, els furts són més habituals del que sembla quan hi ha ponts i altres circumstàncies que fan que els ocupants deixin buits durant alguns dies els pisos. En aquesta ocasió, els dos habitatges afectats estarien situats un sobre l’altre. La policia espera si hi ha més denúncies o constatacions de fets similars, perquè també és habitual que quan se’n detecta algun n’acaben apareixent més, com va passar durant la setmana festiva de la segona Pasqua.

Una imatge d'arxiu de l'edifici on hi hauria hagut el furt.

Relacionat

Un segon robatori, ara al coll d’Ordino, posa en alerta la policia

En aquella ocasió es va acabar rebent denúncies d’uns veïns d’Hort de Godí, a Encamp, i del coll d’Ordino. Com en aquelles dues ocasions, també en els casos d’Andorra la Vella es va aprofitar l’absència dels inquilins per accedir als habitatges i endur-se’n diners i, essencialment en aquestes ocasions, joies, que sol ser el botí que aquesta mena de bandes solen buscar. De la resta no toquen res.

Com han explicat testimonis veïnals, la ‘troballa’ del primer dels dos furts la va fer un dels afectats vers les 8 de la tarda d’aquest diumenge només entrar al domicili de tornada després d’uns dies fora arran del pont de Sant Joan. Com que aparentment no hi havia cap traça ni a les portes ni als panys, això va fer impossible que altres veïns del mateix bloc, que sí que han estat durant el cap de setmana a lloc, se n’adonessin de res.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending