La policia investiga l’atac d’un gos a un home a Ordino

El cas s’ha enrarit atès que hi ha denúncies creuades entre la víctima de les queixalades i la propietat de l’animal, que correspondria a una integrant del cos d’ordre manté que va ser ella l’agredida i que el ca la va defensar

Una vista d'Ordino des de l'inici del coll.
Una vista d'Ordino des de l'inici del coll. Toni Solanelles

La policia investiga el suposat atac d’un gos a un jove en les immediacions de la carretera del Coll d’Ordino. Els fets s’haurien produït dimecres a la tarda i s’han vist enrarits pel fet que hi ha denúncies creuades entre la víctima de les mossegades de l’animal i la propietat d’aquest, que correspondria a un integrant del cos d’ordre. El servei estudia no només el fet en sí sinó les circumstàncies que haurien envoltat tot plegat, perquè la policia es considera agredida.

Els fets, com s’ha dit, haurien succeït dimecres pels volts de les 7 de la tarda en un punt de la carretera del Coll d’Ordino. La versió de l’afectat, un home jove però ja major d’edat, i de la propietat del gos no serien coincidents. De fet, tot i que sí que haurien hagut d’intervenir sanitaris per atendre el jove ferit, que sobretot s’hauria vist afectat en un braç, almenys en el moment del succés no hauria acudit al lloc cap patrulla policial més enllà de l’agent fora de servei que estaria passejant el ca.

L’animal hauria suposadament sortit en defensa de la propietària. Però tot això ho hauran d’aclarir els especialistes de la policia o d’algun altre cos al qual es pugui atribuir totalment o parcialment la investigació. Perquè, justament, des de la propietat del gos s’hauria denunciat una suposada agressió involuntària que, aparentment, hauria comportat la reacció de l’animal.

De fet, l’agent de policia ha assegurat que es considera “una dona agredida”, que el seu gos només va actuar per defensar-la i que l’home mossegat hauria estat el primer en atacar-la a ella de manera il·lògica i irracional, agafant-la fins i tot pels cabells. L’agent ha assegurat que hi ha la pertinent comunicació de lesions sofertes però que davant les ferides per les mossegades del gos que presentava l’home va prioritzar l’atenció mèdica al ferit perquè aparentment ja s’havia calmat.

Etiquetes

Comentaris (39)

Trending