La policia intensifica la recerca del presumpte atracador de la gasolinera d’Encamp

El cos ha facilitat tres fotogrames de la càmera de vídeo-vigilància de la benzinera a diversos col·lectius per tal d’aconseguir la implicació de la col·laboració ciutadana i mirar si l’home, jove i que ha actuat amb el rostre mig cobert, s’amaga en algun punt del Principat

Tres fotogrames del presumpte atracador d'Encamp.
Tres fotogrames del presumpte atracador d'Encamp.

Tot i aixecar la denominada ‘Operació Gàbia’, la policia ha intensificat la recerca del presumpte atracador de la gasolinera d’Encamp i ha sol·licitat la col·laboració ciutadana a través de diversos col·lectius professionals que podrien haver entrat en contacte amb l’atracador o que, fins i tot, podrien haver allotjat l’home, un jove que ha actuat amb el rostre mig cobert i que, aparentment, hauria deixat empremtes al taulell on hi ha la caixa de la benzinera.

El cos d’ordre està centrat en la recerca de l’home no pas per la quantia robada -que a falta de l’oficialització de la denúncia seria de l’ordre de cinc-cents euros- sinó per la inseguretat que comporta un fet com aquest, ja que el jove ha exhibit un ganivet de notables dimensions per exigir els diners que hi havia a l’establiment en el moment dels fets, poc després de 2/4 de 12 del migdia. La policia està fent circular entre diversos col·lectius professionals fotogrames de la càmera de vídeo-vigilància de la benzinera per mirar d’obtenir més pistes sobre l’atracador.

WhatsApp Image 2023 03 03 at 17.32.42 (1)
Agents de policia fent vigilància a Illa Carlemany.

En les imatges distribuïdes, que estan rodant des de primera hora d’aquesta tarda, es pot endevinar un home jove, vestit de manera esportiva, amb jaqueta-anorac i unes sabatilles esportives. La indumentària tota ella és de color fosc mentre que les sabatilles són pràcticament del tot blanques. L’home, que no sembla que hagi d’arribar a la trentena d’anys, porta un tapaboques i un coll aixecat que li serveixen per cobrir-se parcialment el rostre.

Control a Sant Julià.

Relacionat

S’aixeca l’‘Operació Gàbia’ i la policia continua buscant l’atracador de la gasolinera

Els investigadors estan repassant en establiments hotelers i allotjaments turístics, i fins i tot entre grans propietaris de pisos de lloguer, per si tinguessin o haguessin tingut el presumpte lladre allotjat. Tots els agents de policia, encara que no estiguin participant estrictament en els controls, pocs, però que encara es mantenen, o en els treballs específics que fan els especialistes en delictes contra el patrimoni, fan una atenció especial per intentar trobar l’atracador.

WhatsApp Image 2023 03 03 at 18.33.05 (1)

Com és obvi, malgrat que s’ha deixat sense efecte l’‘Operació Gàbia’, en els punts fronterers es mantenen els controls de manera més estricta, amb la qual cosa s’estan produint algunes retencions de sortida. El fet que l’atracament hagi coincidit en un divendres també fa més complicada la situació, encara que les cues, per ara, no han passat dels tres quilòmetres. Encara que no es descarta cap hipòtesi, es treballa amb l’escenari que l’home cercat no és del país però encara hi seria.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending