La policia deté tres homes per participar en diferents agressions

Un d’ells va colpejar amb un paraigua un altre arran d’un incident d’ordre públic a l’exterior d’una discoteca provocant-li un fort trau al cap

Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell.
Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell. Toni Solanelles

Divendres mogut per a la policia. El cos d’ordre va haver d’intervenir en fins a tres agressions que van tenir lloc al llarg de la jornada, les dues darreres ja a la nit. En total, es van acabar detenir tres persones per aquestes baralles, una de les quals va obrir el cap a la víctima amb un cop de paraigua a les portes d’un local d’oci nocturn.

Així ho han explicat a Altaveu fonts del cos. Temporalment, el primer dels fets va tenir lloc a la tarda, a un taller mecànic d’Encamp. Sense que hagin transcendit els motius, es va produir una baralla entre dos homes, un dels quals va acabar colpejant l’altre i va marxar del lloc. Ja al vespre, i un cop cursada la pertinent denúncia, una patrulla de policia el va localitzar i va procedir a la seva detenció.

També ha acabat al despatx central un altre home. En aquest cas, pels fets ocorreguts a l’exterior d’una discoteca de la capital quan faltava poca estona per a la mitjanit. Els agents van ser advertits que s’estava produint algun incident en l’ordre públic. S’hi van apropar i, ja allà, van comprovar com el posteriorment detingut havia agredit a una altra persona. En concret, l’havia colpejat amb un paraigua i li havia provocat un trau considerable al cap.

La tercera de les intervencions de la jornada de divendres es va fer a Santa Coloma. Sense que hagin transcendit més detalls, un altre home va ser detingut per agredir un altre arran d’una baralla.

Etiquetes

Comentaris

Trending