La policia sospita que hi ha dos homes diferents que fan tocaments a menors

El dispositiu que s’ha muntat d’imprevist aquest matí en diferents punts d’Escaldes tenia a veure amb un individu que arrambaria adolescents en els busos que fan la línia de la Massana, però també hi ha alertes per seguiment de nens i nenes a Santa Coloma

Un dels cotxes patrulla estacionats en una de les zones on s'han fet controls.
Un dels cotxes patrulla estacionats en una de les zones on s'han fet controls.

La policia sospita que hi podria haver dos homes diferents que es comporta de manera anòmala amb menors, fent-los tocaments o, com a mínim, intentant-ho. Un cas estaria centrat en la línia de bus que porta a la Massana, i que fa un temps que dura. L’altre, molt més recent, s’hauria detectat a Santa Coloma. El dispositiu de recerca engegat pel cos d’ordre aquest matí tindria a veure amb el primer dels dos sospitosos. Per ara no hi ha cap detenció consumada.

El control muntat per la policia entre les 9 i 2/4 de 10 del matí s’ha produït en tres punts diferents: a tocar de la Dama de Gel, a la sortida del túnel del Pont Pla; i a les cruïlles dels Vilars i del Pont de la Tosca. L’operatiu, muntat d’improvisat, ha estat la conseqüència de l’avís donat per una de les joves que hauria estat, suposadament, víctima de tocaments en el bus de la Massana. Aquest matí li ha semblat haver vist l’assetjador i, tal com ja havia mig parlat amb el cos de seguretat, els ha donat l’avís.

El suposat sospitós estaria fent autoestop per la zona d’Escaldes on diverses patrulles han iniciat la recerca de l’home, que en principi no hauria donat fruits tot i que cada vegada la policia tindria més elements per poder a arribar a identificar l’agressor. En aquest cas, 'molestaria' i arribar a fer tocaments a noies, tant adolescents encara menors com joves que ja haurien superat la majoria d’edat. Però sempre noies molt joves.

Agents en plena recerca.
Agents en plena recerca.

El cas de Santa Coloma és molt més recent i tot just la policia n’estaria avaluant, segons fonts denunciants de les sospites, la veracitat. Si es tenen en compte els avisos donats per familiars de suposades víctimes, els darrers dies un home s’hauria acostat a diversos menors, al tomb de l’Escola andorrana de Santa Coloma, mirant de seguir-los i de fer-los tocaments alhora que els advertiria que li agraden els nens i les nenes.

Una de les denunciants -alerta que ha fet a través de les xarxes socials encara que no hauria formalitzat almenys fins aquest matí davant de la policia- hauria explicat que la seva filla va ser objecte d’una de les persecucions. I que fins i tot quan la menor va arribar al portal de l’edifici on viuen i en va tancar la porta, l’home va intentar obrir per mirar de consumar allò que pretengués. Aquest segon cas, per ara, està agafat més amb pinces. Del primer, la policia no en té cap dubte i, en qualsevol cas, es té clar, almenys amb els elements que hi ha ara per ara sobre la taula, que serien dues coses diferents i, per tant, també dos actuants distints.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending