La policia busca un home que hauria intentat entrar per la força en un domicili de la Massana

Agents del cos han muntat un control que no ha tingut resultats positius a l’altura del pont del túnel dels Dos Valires, en direcció cap al centre del país

Retencions producte del control aquest migdia.
Retencions producte del control aquest migdia.

La policia busca un home que hauria intentat entrar per la força en un domicili de la Massana aquest matí de dijous. Per aquest motiu, funcionaris del cos han muntat un control a l’altura del pont del túnel del Dos Valires, en la vessant massanenca, i en el sentit de baixada, en direcció al centre del país. Ara per ara, els controls no han tingut efecte, però els agents continuen treballant de valent per mira d’enxampar l’individu, que no es descarta que se’l pugui relacionar amb altres fets delictius.

El control que s’ha fet, com una ‘semigàbia’, ha estat força àgil. Certament, es mirava pràcticament vehicle per vehicle i s’ha tancat tota la circulació de baixada durant una estona, des de poc després de les 12 del migdia i fins poc després de la 1, en un sol carril. Segons les fonts consultades, els investigadors tenen identificat el sospitós de l’intent d’accés il·legal al domicili -suposadament, una temptativa de furt- i també tenen un vehicle que podria estar relacionat amb ell.

D’aquesta manera es controlava tant els cotxes com els ocupants dels mateixos. I com que els agents tenen molt clar qui busquen, el filtratge hauria estat ràpid. No es pot descartar que durant la jornada es puguin fer més operatius com el d’aquest migdia, encara que les indagacions també es fan en altres àmbits i s’estan duent a terme altres tipus d’operatives.

Etiquetes

Comentaris (17)

Trending