La policia busca un cotxe espanyol que hauria topat contra diversos vehicles estacionats

Seria un Opel Mokka fosc amb quatre ocupants joves que almenys des de la Massana i fins a Andorra la Vella s’ha encastat o ha causat rascades a diferents automòbils

Un control policial nocturn en una zona de la capital que no té a veure amb el lloc on hi va haver les detencions.
Un control policial nocturn en una zona de la capital que no té a veure amb el lloc on hi va haver les detencions. POLICIA D'ANDORRA

La policia busca des de mitja tarda un cotxe amb matrícula espanyola que, amb quatre ocupants joves al seu interior, hauria envestit, de manera més o menys importants, diversos vehicles estacionats en diferents punts del Principat. Inicialment, a la carretera general entre la Massana i Andorra la Vella. Diferents conductors s’han creuat amb l’automòbil espanyol després d’haver protagonitzat algunes de les topades.

El viratge virulent del vehicle s’hauria iniciat, almenys així ho sembla, a la Massana, tal i com han confirmat fonts del servei de circulació, que han assegurat, però, que la responsabilitat de la investigació era de la policia. Hores d’ara, segons les fonts consultades, no s’hauria localitzat el vehicle autor de l’incident.Tampoc no se sap quants cotxes estacionats s’han vist afectats per les topades o les ratllades.

Les fonts consultades han explicat que l’automòbil protagonista del succés seria un Opel Mokka espanyol de color fosc. Alguns dels conductors que s’han creuat amb el vehicle l’haurien ‘reconegut’ perquè portaria el para-xocs davanter força malmès. Especialment despenjat de la banda dreta. La primera alerta sobre el succés s'hauria donat poc després de les 6 de la tarda.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending