Policia i banders investiguen unes detonacions escoltades pels veïns de la carretera de la Rabassa

Un cop rebut l’avís, una patrulla del cos d’ordre va buscar sense sort durant una bona estona amb l’ajuda de torxes quin podia ser l’origen i es va acabar passant la informació als agents forestals

Dos agents dels banders en plena tasca.
Dos agents dels banders en plena tasca. BANDERS

Els veïns de la zona de l’hotel Bellavista, a Sant Julià de Lòria, es van endur un petit ensurt aquest diumenge al vespre. Van escoltar detonacions a la zona boscosa prop dels seus habitatges. Arran del soroll van avisar la policia, que va buscar per la zona sense trobar res estrany. Tot i això, i pensant que pogués ser alguna persona caçant, van trametre la informació al cos de banders, que ara investiga els fets.

Tot va tenir lloc prop de les vuit del vespre. Segons s’ha relatat des del cos d’ordre, alertats per les trucades dels veïns es va enviar una patrulla a la zona. Els agents van emprar torxes per buscar si hi havia alguna cosa estranya. Ben aviat, però, van poder comprovar que no era una tasca senzilla, tant per la foscor de la nit com pel fet que es tracta d’una zona muntanyosa i boscosa.

Durant una bona estona van estar indagant per si trobaven res que expliqués l’origen de les detonacions. Fins i tot van ampliar el radi de recerca fins a Auvinyà. Sense sort.

Finalment, i entenent que l’explicació més probable era la presència d’un caçador i que la zona era més propícia per al cos d’agents forestals, els policies van traslladar la informació als banders. Ara, aquest segon departament és qui s’ha fet càrrec de la investigació de la situació.

Comentaris (3)

Trending