La policia avisa d’un cas de phishing que suplanta una cadena de supermercats del país

El frau, que es comet en nom de E.Leclerc, es fa a través d’un enllaç que té com a finalitat robar les dades dels usuaris que es registren

Comentaris

Avís de frau en línia.
Avís de frau en línia.

La policia ha alertat, a través de les xarxes socials, d’un nou cas de phishing al país. Es tracta d’un frau en línia que suplanta la cadena de supermercats E.Leclerc. La finalitat és robar les dades dels usuaris que es registren a la pàgina web que es comparteix a través d’un enllaç web, que conté un formulari.

La web és senzilla, planteja un formulari mitjançant el qual es pot arribar a obtenir mil euros. La premissa és el suposat 74é aniversari de la cadena de supermercats present a tota Andorra, E.Leclerc. S’ha muntat mitjançant un enllaç que es comparteix des de fa dies als grups i xarxes socials. Però, aquest dimarts, la policia ha alertat que es tracta d’un cas de phishing.

En cas de rebre el missatge, es demana que no es comparteixi i que s’elimini. L’objectiu d’aquests fraus en línia, els anomenats phishings, és robar les dades d’aquells que piquen en l’estafa i s’enregistren per tal d’obtenir un premi. Amb la intenció de fer-ho més real, s’inclouen a les webs comentaris de suposats afortunats, que són perfils també falsos.

Etiquetes

Comentaris

Trending