Pallissa amb dos detinguts en un pis de Terra Vella

La víctima hauria avisat en dues ocasions la policia tot reconeixent que feia pocs dies que era al país per exercir la prostitució; els agressors serien els proxenetes, un home i una dona, tots vinguts de fora

Una imatge d'arxiu de la zona de Terra Vella.
Una imatge d'arxiu de la zona de Terra Vella. ARXIU

La policia està investigant una pallissa ocorreguda a primera hora de la tarda en un pis de la urbanització de Terra Vella, a Andorra la Vella. Tot i que veïns de la zona han confirmat que hi hauria hagut una batussa arran de la qual la policia hauria practicat almenys dues detencions, els mateixos testimonis consultats han admès que la situació és molt confusa i caldrà veure el resultat de les indagacions dels investigadors per veure si s’aclareix la situació. En el rerefons de tot plegat hi prostitució.

El cos de l’ordre va haver d’intervenir en un parell d’ocasions en el mateix domicili aquest dimecres. Cap dels tres implicats, com a mínim, no residiria al país. I, de fet, els veïns consultats no els tenien vistos. El bloc on haurien succeït els fets és d’allotjaments turístics i molts d’ells és lloguen per pocs dies a través de portals especialitzats d’Internet. De fet, la víctima de la pallissa, una dona de 34 anys i nacionalitat boliviana, hauria admès a alguns dels agents que van intervenir que feia pocs dies que es trobava al pis i que havia guanyat alguns diners ‘rebent’ senyors. És un altre extrem que haurà de mirar de corroborar la investigació, si en el domicili s’hi exercia la prostitució i en quines condicions. Però tot indica que era així.

La víctima, una dona de 34 anys i nacionalitat boliviana, feia pocs dies que havia arribat al país per prostituir-se, tal com hauria reconegut sense embuts als agents de policia

La dona agredida, que hauria acabat traslladada a l’hospital després del segon cop que va haver d’acudir la policia a Terra Vella, va avisar per primer cop a mig matí a la policia perquè suposadament li havien sostret un ordinador i els diners de què disposava. Les fonts consultades no han pogut aclarir ni la quantitat ni si se li haurien endut tots els diners que tenia. En tot cas, s’hauria fet la constatació pertinent i res més, sense que hi hagués ningú més al pis.

Sí les primeres hipòtesis apunten que la sostracció de l’ordinador ja l’haurien protagonitzat els proxenetes que l’haurien captat per venir a treballar a Andorra. I que seria com una mena d’escarment després d’una discussió, suposadament, arran del que havia de cobrar pels serveis que prestava. Hores després, poc abans de les 5 de la tarda, la policia hauria rebut un nou requeriment de la mateixa dona. Els plors per la sostracció de l’ordinador i els diners eren llavors per la pallissa que li haurien donat, suposadament, l’home i la dona que els veïns tampoc no tenien vistos, almenys aparentment, i que els agents van localitzar en les immediacions del domicili quan suposadament pretenien marxar i que han acabat detenint.

Es tractaria d’un home espanyol i una dona equatoriana de 40 i 20 anys, aproximadament. Haurien escanyat la víctima i l’haurien colpejat, amb puntades de peu incloses, per tot el cos. Una ambulància dels bombers la va traslladar cap a l’hospital on al cap d’unes hores va ser donada d’alta després de ser tractada de lesions diverses en la regió corporal, segons fonts hospitalària, sense que les ferides sofertes, tot i la intencionalitat de l’agressió, no revestissin especial gravetat.

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending