Nova onada de missatges per robar comptes de WhatsApp

Diversos usuaris han alertat que els hi arriba un SMS amb sis dígits i un desconegut demana el codi “urgentment” a través de l’aplicació de missatgeria instantània

Imatge d'un intent d'estafa
Imatge d'un intent d'estafa

Diversos ciutadans del Principat d’Andorra han alertat d’una nova onada de missatges amb l’objectiu de robar comptes de WhatsApp. Els afectats reben un SMS amb sis dígits i, a la mateixa vegada, un missatge a través de la xarxa social en qüestió d’un compte ‘hacker’ demanant amb urgència els números i argumentant que els ha enviat per error. Arran dels fets, les consultes a la policia s’han incrementat de manera important i també els avisos a Andorra Telecom.

“Hola, ho sento, per error un he enviat un codi de 6 digits per SMS, em podeu passar si us plau? És urgent”, és un dels missatges que estan rebent molts usuaris. Davant d’això, la parapública recomana eliminar l’SMS i no enviar, en cap cas, els números al contacte fals. En cas que hi hagi la sospita que el compte ha estat sostret, caldrà registrar-se novament a l’aplicació amb el número de telèfon personal.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending