Els nou turistes detinguts al Pas tenien 30 grams de cocaïna repartits en tres habitacions d’hotel

(AMB VÍDEO) La droga l’haurien comprat a la localitat fronterera mateix, però els joves, irlandesos d’entre 24 i 26 anys, disposaven d’una bàscula de precisió per poder-se repartir adequadament els estupefaents adquirits

Comentaris

Material i diners comissats.
Material i diners comissats. policia d'andorra

Els nou turistes irlandesos detinguts aquest dimarts a la tarda al Pas de la Casa tenien, en conjunt, 29,5 grams de cocaïna, 13,1 de marihuana i 8 de bolets al·lucinògens que havien repartit entre les tres habitacions hoteleres que ocupaven a la localitat encampadana. Els arrestats, d’entre 24 i 26 anys, haurien comprat la droga al Pas mateix i l’haurien adquirit per abastir-se per a tota l’estada que tenien previst de fer a Andorra.

Els nou detinguts, que van ser ‘descoberts’ per alguns veïns mateix del Pas, que van avisar la policia del seu comportament i de l’assortiment de producte estupefaent de què disposaven, han passat aquest matí a disposició judicial. El conjunt de la droga comissada estava destinada al seu propi consum, com ja va avançar l’Altaveu aquest dimarts. Es preveu que durant aquesta jornada matinal es condemni els nou joves per la via ràpida i, a banda de petites multes econòmiques i alguna pena condicional, se’ls acabi expulsant del país.

Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa.

Relacionat

Nou turistes detinguts al Pas de la Casa per anar farcits de drogues

En el registre fet pels especialistes de la policia que es van traslladar cap al Pas poc abans de les 2 de la tarda d’aquest dimarts, també es va comissar prop de 1.000 euros en efectiu, bossetes destinades a emmagatzemar petites quantitats d’estupefaents, i una bàscula de precisió que tindrien, suposadament, per repartir-se les drogues, ja que la compra s’haurien fet a l’engròs per tal d’obtenir un millor preu.

 

Comentaris

Trending