Nou turistes detinguts al Pas de la Casa per anar farcits de drogues

Veïns de la localitat haurien advertit del comportament d’un grup d’irlandesos que havien vingut a passar uns dies al Principat amb un assortit important de cocaïna i també haixix i altres estupefaents

Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa.
Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa. ARXIU

Es pensaven fer festa cada dia. Però la gresca els ha sortit cara. O se’ls ha acabat molt més aviat del que podien pensar i sense haver pogut consumir l’assortiment de ‘llaminadures’ estupefaents. La policia ha muntat a primera hora d’aquesta tarda una mena d’operació llampec -no estaria ni judicialitzada ni tampoc era res previst amb antel·lació- que ha acabat amb la detenció de nou turistes de nacionalitat irlandesa.

Malgrat que les detencions les haurien practicat en gran mesura els especialistes en delictes contra la salut pública, no hi hauria cap iniciativa prèvia. Segons algunes de les fonts, haurien estat testimonis veïnals els que haurien advertit alguns investigadors del comportament excessivament anòmal d’un grup de turistes. Diversos vehicles no retolats de la policia s’haurien mobilitzat a quarts de dues de la tarda. I el degoteig de detencions s’hauria produït en les hores posteriors.

Entre tots els implicats, portarien una notable quantitat de cocaïna, que la policia hauria comissat. També s’haurien requisat quantitats menors d’altres estupefaents, com ara haixix. Els detinguts haurien assegurat que la droga seria per al seu consum propi, una situació que no es discuteix però que no treu que sigui constitutiu de delicte. En tot cas, el cas es porta amb molta discreció tot i el volum d’actuacions que s’hauria fet.

Comentaris (2)

Trending