La nevada persistent complica la circulació a tota la xarxa viària i provoca ensurts

Un cotxe irlandès bolca a la zona de Racons on la calçada està plena de neu i obliguen el SUM i els bombers a mobilitzar-se tot i que no s’esperen ferits de rellevància

El cotxe bolcat amb els ocupants a l'exterior.
El cotxe bolcat amb els ocupants a l'exterior.

La nevada persistent complica la circulació a tota la xarxa viària i està provocant diversos ensurts i algun accident, el més destacat dels quals, hores d’ara, acaba de succeir poc abans de les 11 de la nit a la zona de Racons, a Canillo. En aquell punt, la carretera està plena de neu i llisca molt, fins al punt que els equips d’emergències que s’han hagut de mobilitzar han hagut de tallar la via per poder treballar amb seguretat, davant la possibilitat que algun altre vehicle pugui patinar.

La situació és molt complicada arreu, i des del centre del país i cap al nord, són obligatoris sí o sí els equipaments. Però si les precipitacions persisteixen, com es preveu, caldrà anar equipat per qualsevol carretera del Principat. Hi ha molts punts de la xarxa viària que estan extremadament complicats i perilloses, com pot ser a Racons.

Fins a l’indret en qüestió s’hi han desplaçat, per precaució, un equip del SUM i els bombers. Malgrat que el vehicle, que circulava en direcció a Canillo i portaria plaques de matrícula irlandeses, ha quedat bolcat, rodes en l’aire, els quatre ocupants han pogut sortir pel seu propi peu. Els equips sanitaris s’hi han traslladat per revisar els passatgers. En principi cap d’ells no presentaria cap lesió de transcendència.

Comentaris (1)

Trending