Multat per estacionament excessiu un vehicle ‘obligat’ a aparcar abans de detenir-ne el conductor

El servei de circulació d’Ordino va col·laborar dimecres passat en el control d’un home que feia dies que havia estat detectat conduint amb evidents signes d’embriaguesa

Despatx del servei de circulació d'Ordino.
Despatx del servei de circulació d'Ordino. arxiu

Agents del servei de circulació d’Ordino han acabat multant i retirant de la via un vehicle que els mateixos integrants del departament comunal van aturar i van ‘obligar’ a aparcar en aquell indret, a prop de l’escola bressol ordinenca, davant el fet que feia dies que els agents havien detectat aquell conductor amb evidents signes d’embriaguesa. L’home va resultar detingut i posteriorment empresonat.

Els fets van passar dimecres de la setmana passada en les immediacions de la zona escolar d’Ordino just a la sortida de l’escola, per la tarda, pels volts de 2/4 de 6. Farts de veure el conductor d’un Peugeot conduint suposadament sota els efectes de l’alcohol, els agents van fer aturar el vehicle, que va quedar estacionat en un carrer proper. Els agents de circulació van requerir la presència de la policia.

Una imatge d'arxiu de la zona on s'hauria controlat el vehicle, a Ordino.

Relacionat

Conduir amb quatre cops més d’alcohol del màxim permès i el fill menor al costat

Els integrants del cos d’ordre van procedir a fer un control d’alcoholèmia que va donar un resultat positiu molt notable, de 3,37 grams d’alcohol per litre de sang. Això va comportar la seva detenció i, posteriorment, la posada a disposició judicial. Els antecedents, l’elevat índex d’alcoholèmia i el fet que l’home viatjava amb el seu fill menor va portar la Batllia a enviar el detingut a la presó.

Des de llavors, el vehicle va continuar estacionat carrer del Puiet. I com que ningú no el va retirar -el seu conductor resta empresonat a la Comella-, al final el servei de circulació d’Ordino l’ha acabat multant per un estacionament anormalment llarg, més enllà que no s’ha abonat, és clar, cap quantitat en abonament de la taxa de zona blava.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending