L’han de multar dos cops en tres hores per fer soroll i acaba detinguda per insultar la policia

L’arrestada és una dona veïna d’Encamp de 21 anys que no és pas la primera vegada que ‘es troba’ amb els agents

Un cotxe policial en un servei nocturn.
Un cotxe policial en un servei nocturn. POLICIA D'ANDORRA

Una patrulla de la policia fa la ronda nocturna habitual pels carrers d’Encamp. Entre l’advertiment personal i alguna que altra trucada veïnal, segons fonts d’aquests darrers, els agents aturen el vehicle i s’interessen pel pis des d’on transcendeix música a tot drap i crits i soroll sense aturador. Són les 11 de la nit, més o menys, d’un dimarts. La situació es repetiria tot just després i la titular de l’immoble acabaria doblement sancionada i detinguda per desobediència a l’autoritat. Vaja, els crits i el soroll, els insults en tota regla, es van girar contra els agents. I també sense aturador.

L’arrestada, una noia andorrana veïna de la parròquia d’Encamp i de 21 anys, ja és coneguda del servei d’ordre. En els darrers temps, a Encamp mateix i amb altres tres joves, dos dels quals acabarien engarjolats, ja va fer part d’algun incident notable. Sia com vulgui, en aquesta ocasió estaria fent una festa al pis passada de rosca almenys des del punt de vista dels decibels. I això és el que van constatar els agents i pel qual van sancionar el primer cop després que aconseguissin que els ocupants del pis del qual procedia el rebombori obrissin la porta.

A la segona ocasió, ja ben entrada la matinada de dimecres, però sense que fossin altes hores, l’accessibilitat a l’obertura del domicili va ser major. Però l’oposició verbal també va ser molt major. Segons alguns testimonis, els agents haurien pogut arribar a comunicar que interposaven una segona sanció en virtut del que estableix la Llei de seguretat pública. El soroll persistia malgrat la multa primera i es va multar per segona vegada. I va ser aquí quan la sancionada va alterar-se tant des del punt de vista verbal amb els agents que els uniformats la van acabar detenint.

Comentaris (8)

Trending