Molt bona evolució de l’home intoxicat en l’incendi del carrer Pompeu Fabra

Després d’estar-se uns quants dies a l’UCI de l’hospital va passar a planta; el seu testimoni i el de la seva companya són clau per a resoldre què va passar

Una imatge de l'exterior de l'habitatge sinistrat l'endemà del foc.
Una imatge de l'exterior de l'habitatge sinistrat l'endemà del foc. Toni Solanelles

El resident britànic de 75 anys que va resultar ferit de molta gravetat per la inhalació de fums soferta en l’incendi que hi va haver la matinada del 28 al 29 de juny en un àtic d’un edifici del carrer Pompeu Fabra d’Andorra la Vella ha evolucionat molt positivament. I després d’estar crític durant uns dies ingressat a l’UCI de l’hospital, la seva millora va ser constant sortint ja de qualsevol perill.

L’home, establert al Principat des de fa molts anys, on hi té fills, va passar de l’UCI a planta per seguir l’evolució normal després d’haver-se temut per la seva vida, almenys a l’inici, producte de l’efecte que el fum va tenir als seus pulmons, que va obligar a ventilar-lo mecànicament. La seva dona, una resident legalment temporal de nacionalitat tailandesa i de 39 anys, va haver de ser traslladada a la Vall d’Hebron per a una millor atenció en matèria de cremades. La seva evolució també hauria estat bona.

Les flames han estat molt virulentes al pis cinquè segona, un àtic.

Relacionat

Un incendi en un àtic al centre d’Andorra la Vella causa ferides molt greus als dos ocupants

El testimoni de tots dos és clau perquè la policia pugui acabar de resoldre què va passar a l’àtic esmentat. L’incendi es va iniciar per les causes que caldrà determinar amb la declaració dels dos afectats en el llit de l’habitació on presumptament eren en el moment d’iniciar-se les flames. Va ser aquesta estança l’única realment afectada, de fet, gairebé destruïda. La resta del pis va quedar fumat. L’edifici en el seu conjunt no va resultar afectat més enllà de l’olor a fum que va perdurar unes quantes hores.

Comentaris

Trending