De molestar la gent que sortia de l’‘stop lab’ a acabar detingut per portar marihuana a la jaqueta

Els usuaris de l’espai de proves diagnòstiques al Prat Gran d’Escaldes es van queixar a la policia de l’actitud d’un grup de joves que se sospitava que consumien estupefaents

Un rètol per distingir l'espai per estacionar reservat a la policia.
Un rètol per distingir l'espai per estacionar reservat a la policia. Toni Solanelles

Tant van tocar la moral als usuaris de l’‘stop lab’ del Prat Gran, a Escaldes, que al final una de les persones que sortia de la instal·lació on es poden fer les proves diagnòstiques per la Covid va acabar advertint la policia. Hi havia un grup de joves impertinents molestant moltes de les persones que acudien a l’espai. Al carrer del Parnal. I alguns dels ‘molestats’ tenien la sospita que els nois podien estar consumint estupefaents alhora que increpant altres ciutadans.

Una patrulla va acudir al requeriment. Era divendres poc després de les 3 de la tarda. Els policies van estar de seguida sobre lloc i quan van voler controlar un dels joves aquest va començar a oposar resistència. Fins i tot quan se’l va voler emmanillar. Així les coses, se li va imputar un delicte contra la funció pública que es va sumar al delicte contra la salut pública que era l’essencial.

I és que en l’escorcoll que es va efectuar al jove, un resident de 20 anys, va resultar que aquest duia sis embolcalls de plàstic que contenien marihuana (pes total 15 grams repartits en bosses de 2,5 grams aproximadament) els quals presumptament estaven destinats a la venda. O això és el que sospiten els policies, que després de completar el corresponent dossier van alliberar el jove, que s’haurà de presentar davant l’autoritat judicial quan sigui requerit, segons fonts judicials.

Comentaris (2)

Trending