Set ferits de poca gravetat en un aparatós accident amb cinc vehicles implicats a Canillo

(AMB VÍDEO) El sinistre ha succeït a la CG-2 a l’altura de Sant Joan de Caselles i ha obligat a modificar la circulació a la zona per poder fer-se càrrec dels afectats i retirar els automòbils

El Golf andorrà que ha bolcat.
El Golf andorrà que ha bolcat.

Quatre turismes -un dels quals ha acabat bolcat- i una ‘càmping car’ s’han vist implicats en un accident que hi ha hagut aquesta tarda a la carretera general CG-2 a l’altura de Sant Joan de Caselles, a Canillo. Set persones ocupants d’alguns dels vehicles han acabat amb ferides. Tot i l’aparatositat del sinistre, cap de les víctimes sortosament no s’ha fet lesions d’especial gravetat.

L’accident ha passat a les 7 de la tarda i els especialistes de la policia hauran de determinar-ne les causes. Excés de velocitat i ingesta d’alcohol podrien ser dos dels elements que haurien tingut incidència en el sinistre, que ha obligat a modificar el curs de la circulació a la zona per tal que els equips d’emergència i de seguretat poguessin fer la seva feina.

De fet, policia, bombers i sanitaris i agents de circulació han estat treballant sobre el terreny amb intensitat ben bé fins pràcticament a les 11 de la nit. El fet que s’hagin vist implicats tants cotxes -matriculats en diferents països, essent un Volkswagen Golf del Principat el que ha acabat de cap per avall- i que hi hagi hagut múltiples persones amb cops i fuetades ho ha complicat més tot.

Entre els bombers i els experts en transport sanitari del SAAS -dues ambulàncies cadascun- s’han traslladat els set ferits fins a l’hospital per tal que es fessin les proves pertinents i es descartessin lesions de gravetat. No estava clar si s’acabaria quedant algun afectat almenys en observació.

Retencions en el punt on s'ha modificat la circulació.
Retencions en el punt on s'ha modificat la circulació.

La policia i el servei de circulació de Canillo han hagut de tancar almenys un tram d’un dels carrils que hi ha la CG-2 a l’altura del mur d’escalada per tal de poder fer les tasques pertinents arran de l’accident. La situació està causant algunes dificultats. Quan s’han pogut retirar els vehicles del mig de la calçada, els bombers han procedit a la seva neteja, havent de llançar fins i tot absorbent per eixugar els fluids que han perdut els vehicles arran dels impactes haguts en el sinistre múltiple.

Comentaris (5)

Trending