Mobilització a Prada Casadet per reduir un jove que brandava una navalla davant la seva mare

S’han viscut moments de certa tensió però finalment entre una patrulla de policia i un equip d’emergència sanitària s’ha pogut ‘desactivar’ l’home i traslladar-lo cap a l’hospital per fer-li el tractament escaient

L'ambulància i la patrulla policial just abans de marxar de les immediacions on ha tingut lloc el succés.
L'ambulància i la patrulla policial just abans de marxar de les immediacions on ha tingut lloc el succés. G. P.

Policia i equips d’emergència sanitària s’han hagut de traslladar aquesta tarda al complex de Prada Casadet, a Andorra la Vella, davant el que semblava un episodi de violència en l’àmbit domèstic que ha fet viure moments de certa tensió però que aparentment ha acabat en poc més que ensurt. Després de reduir-lo, una ambulància ha hagut de traslladar al centre hospitalari un jove que prèviament havia amenaçat la seva mare.

Els fets han passat una estona abans de les 8 de la tarda i el principal focus de tensió han vingut donats perquè en el marc d’una severa discussió entre mare i fill, aquest, inicialment fora de les seves caselles, amenaçava aparentment la seva progenitora tot brandant una navalla. Quan una patrulla de policia ha arribat al lloc de l’avís, la tensió ha començat a reduir-se i després el mateix jove hauria estat afectat per una crisi d’angoixa que ha obligat un equip d’emergència mèdica a desplaçar-se fins a Prada Casadet.

Malauradament és més habitual del que sembla que persones amb anomalies relatives a la salut mental es descompensin i causen quadres de violència. Una vegada controlada la situació, i amb els policies i els sanitaris havent rebaixat la tensió, l’ambulància ha traslladat el jove a l’hospital perquè els especialistes mèdics el sotmetin a la corresponent avaluació. Caldrà posteriorment que s’avaluï també si des de l’àmbit policial i judicial cal dur a terme alguna actuació. Les fonts consultades no han pogut aclarir si s’haurà de procedir a una detenció del jove, encara que d’entrada semblaria poc probable.

Comentaris (2)

Trending