Mobilització policial al barri vell d’Andorra la Vella per l’avís d’un suposat tret

Després que diverses patrulles hagin seguit l’advertència veïnal i de fer diferents indagacions haurien conclòs que s’hauria detonat una arma aparentment de fogueig que s’hauria recuperat

Vehicle d'una de les patrulles que ha participat en les indagacions, estacionat a tocar el carrer del Pui.
Vehicle d'una de les patrulles que ha participat en les indagacions, estacionat a tocar el carrer del Pui. Toni Solanelles

Almenys dues patrulles de policia s’han hagut de mobilitzar aquesta tarda de dissabte després que un veí de Prat de la Creu advertís que per la part posterior del seu habitatge, ja encarat cap al nucli antic, el barri vell d’Andorra la Vella, havia sentit el que no dubtava que eren trets. Com a mínim un i probablement algun mes. L’advertència s’ha donat vers les 7 de la tarda i de seguida s’ha mirat de reconstruir l’origen del so que haurien escoltat el comunicant i alguns veïns més.

Seguint la pista donada pel veí, les patrulles s’han desplaçat cap a la zona dels carrers del Pui i del Tossal, entre Prat de la Creu, per baix, i Príncep Benlloch, per dalt. Fetes les indagacions corresponents s’hauria pogut concloure que s’havia fet detonar -sense que n’hagin transcendit els motius- una arma de fogueig que els agents haurien pogut recuperar. L’arma s’haurà de fer analitzar i els experts en balística i armament de la policia hauran d’extreure les conclusions de tot plegat.

En qualsevol cas, no hi hauria hagut cap dany personal i la persona que hauria fet detonar l’arma ha estat controlada i eventualment se li comunicarà la decisió governativa que escaigui però en cap cas se l’ha detingut ni res que se li assembli. Ara, l’ensurt, tan veïnal com dels propis agents, que durant una estona han anat de corcoll rere el suposat tret per assegurar-se que no estava passant res de greu, no els hi treu ningú.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending