Mobilització de policia i bombers a Sant Julià per contenir un jove que es mostrava agressiu

Els fets han passat aquest vespre a l'inici de la carretera de Fontaneda, i el noi ha estat traslladat finalment al centre hospitalari

Bombers, policia i el SUM aquest dimarts al vespre a Sant Julià de Lòria.
Bombers, policia i el SUM aquest dimarts al vespre a Sant Julià de Lòria. B.N.

La policia i els bombers s'han mobilitzat aquest vespre al solà de Sant Julià de Lòria, a l'inici de la carretera de Fontaneda per un jove que estava a punt de protagonitzar un altercat arran de les patologies que pateix. El noi ha estat traslladat en una ambulància a l'hospital després que mínimament se'l fes entrar en raó.

El jove no hauria digerit bé la mescla de l'alcohol que hauria consumit amb el tractament farmacològic que segueix per les patologies que pateix. La policia que ha desplaçat dues patrulles l'ha intentat calmar després de rebre l'avís dels agents comunals. També s'han traslladat a la zona tres efectius del cos de bombers amb una furgoneta, a més dels esmentats agents comunals.

Segons alguns testimonis, el jove és resident a la zona al solà i està en tractament, com s'ha dit, per una malaltia. Els fets han passat a quarts de nou del vespre d'aquest dimarts, al costat de la darrera parada del Bus Exprés a Sant Julià de Lòria, i la presència de diversos vehicles dels cossos d'emergències i seguretat ha aixecat una certa expectació en aquell indret.

Comentaris

Trending