Mobilització a la Massana després de localitzar una dona de 57 anys morta al seu domicili

L’avís de l’ex-marit va ser clau perquè és trobés la difunta, en un cas social més que es dóna al Principat

Els bombers van haver de fer malbé la persiana i trencar un vidre per accedir al pis.
Els bombers van haver de fer malbé la persiana i trencar un vidre per accedir al pis.

Els diversos serveis d’emergència -començant per la policia i els bombers- es van haver de mobilitzar aquest diumenge a la nit, al tomb de les 9, després de confirmar-se la localització al seu domicili, a l’avinguda Sant Antoni de la Massana, d’una dona de 57 anys difunta. En principi, la mort, que s’hauria produït ja feia uns dies, hauria estat natural. No hi havia indicis de criminalitat i també s’ha descartat cap element de voluntarietat.

Certament, la dona, segons diverses fonts, feia temps que portava molt mala vida, amb una dependència de l’alcohol molt gran, entre altres coses. De fet, es tractaria d’un dels casos denominats socials. Segons les fonts consultades hauria estat l’ex-marit de la dona qui hauria alertat que feia alguns dies que li era del tot impossible establir cap mena de contacte amb la dona.

Hauria estat a partir d’aquí quan es van fer les gestions pertinents. La simple fortor que es desprenia del domicili ja va portar els bombers a tenir un primer indici clar de què es trobarien a l’interior del pis. Els agents del cos de salvament es van enfilar per un balcó i van trencar un vidre per poder accedir a l’interior de l’habitatge, segons testimonis coneixedors dels fets.

Un cop dins del pis es va poder confirmar la defunció i, en conseqüència, procedir a les diligències necessàries prèvies a la retirada del cadàver, situació que es va donar més enllà de les 10 de la nit. En principi, com s’ha dit, de seguida es van descartar indicis de criminalitat alhora que va quedar clar que feia alguns dies que la dona era morta.

Comentaris (14)

Trending