Estupefacció a Escaldes per la mort d’una veïna molt coneguda

Agents de circulació, sanitaris, bombers, policies i l’autoritat judicial s’han hagut de mobilitzar aquest matí davant la caiguda d’una dona, a la confluència del carrer dels Paraires amb l’avinguda Esteve Albert, des d’un cinquè pis

Dispositius sanitaris i de seguretat en el lloc on han passat els fets.
Dispositius sanitaris i de seguretat en el lloc on han passat els fets. Toni Solanelles

Els equips d’emergència s’han hagut de mobilitzar aquest matí per acudir a un avís que hi havia una dona estesa al carrer dels Paraires, a Escaldes, a tocar de l’avinguda Esteve Albert i relativament a prop del centre hospitalari. Quan les dotacions sanitàries i policials han arribat a l’indret, només han pogut certificar la defunció de la dona, de més de vuitanta anys (82 per ser exactes). Ha calgut esperar el vist-i-plau judicial per fer l’aixecament del cadàver. La mort de la dona, molt coneguda a la parròquia, està causant veritable estupefacció.

Agents de circulació d’Escaldes, diverses dotacions de la policia -a les quals s’ha hagut d’afegir més tard el responsable de guàrdia i posteriorment la comitiva judicial- i agents de cos de salvament i extinció d’incendis amb una ambulància com a mínim han hagut de fer cap cap al lloc dels fets, que ha quedat acordonat. L’avís de la incidència s’ha donat vint minuts després de les 9 del matí i l’actuació s’ha perllongat fins prop de les 11 del matí.

Segons fonts coneixedores del cas, haurien estat dues infermeres fora de servei les que s’han trobat la dona estesa a terra i mentre mobilitzaven altres persones han començat a fer-li un massatge cardíac. Després, agents del servei de circulació d’Escaldes s’han afegit a les tasques amb un desfibril·lador. Però tot ha estat en va. La policia haurà d’acabar de descartar eventuals -i previsiblement inexistents- indicis de criminalitat.

Per causes que es desconeixen, la dona s’hauria precipitat des d’un cinquè pis de l’edifici que fa xamfrà entre Paraires i Esteve Albert mentre el seu marit -també molt conegut; de fet era un matrimoni molt ben avingut- estava a l’interior del domicili i no hauria advertit res estrany fins que els cossos de seguretat han picat a la porta. Suposadament pensava que la dona havia sortit a comprar.

Comentaris

Trending