Mobilització a Ciutat de Valls per un sofà que cremava en un habitatge

Quan els bombers han arribat a lloc les flames que afectaven el moble estaven pràcticament extingides

Els bombers al lloc dels fets.
Els bombers al lloc dels fets.

Bombers i policia s’han hagut de mobilitzar passada la mitjanit pel que era un incendi en un habitatge al carrer Ciutat de Valls. Sortosament, tot plegat ha quedat en un ensurt encara que ha cremat un sofà que feia una forta fumera. No obstant això, no ha calgut desallotjat l’edifici i tampoc han calgut grans exercicis tècnics per ventilar l’immoble.

L’avís ha estat donat a 2/4 d’1 de la matinada i en requerir per un incendi d’habitatge, s’ha activat tot el tren de sortida habitual en el cos d’extinció, amb un camió escala, un camió de foc i l’ambulància. La policia ha estat la primera en arribar a l’indret, a l’altura del número 46 del carrer Ciutat de Valls, i després, quan ha arribat el desplegament de bombers, s’ha comprovat com el propietari i altres ocupants de l’immoble ja havien pràcticament sufocat les flames amb un extintor.

Els agents del cos d’extinció han hagut només de rematar la feina i, posteriorment, retirar els elements que s’havien cremat, entre l’expectació d’una part del veïnat que per l’hora que era han aparegut en balcons i finestres. Els bombers han retirat dos gossos que hi havia al pis en qüestió i que no han resultat afectats. Tampoc cap persona ha patit cap mena d’intoxicació per l’emissió de fums.

Etiquetes

Comentaris

Trending