Traslladen a Barcelona l’home que ha caigut des d’un balcó del carrer Pompeu Fabra

Després de les oportunes valoracions al centre hospitalari, se’l deriva a Sant Pau per ser tractat de greus traumatismes craneoencefàlics i toràcics

Els equips de seguretat, salvament i sanitaris operant al carrer Pompeu Fabra.
Els equips de seguretat, salvament i sanitaris operant al carrer Pompeu Fabra.

Després d’unes primeres cures i les oportunes valoracions mèdiques, els especialistes de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell han decidit derivar cap a Sant Pau, a Barcelona, l’home que ha caigut d’un balcó al carrer Pompeu Fabra d’Andorra la Vella. Arran de la precipitació equips de salvament i seguretat s’han hagut de mobilitzar aquest matí per atendre l’home, de 70 anys, i conegut en diferents ambients socials, empresarials i polítics del país.

L’home s’ha precipitat des d’un segon pis d’un immoble del carrer perpendicular a Prat de la Creu. Després de les comprovacions escaients, la policia, que ha estat alertada pels sanitaris del SUM, que han estat dels primers en acudir al lloc dels fets, ha descartat cap indici de criminalitat en relació amb la caiguda de l’accidentat.

Arran de l’incident, que ha succeït una mica abans de les 10 del matí, s’han hagut de desplaçar fins a l’indret des del SUM i als bombers fins a diverses unitats de la policia. També els agents de circulació de la capital han hagut d’intervenir. L’home ha patit greus traumatismes tant al cap com al tòrax, i davant d’això, s’ha estimat convenient traslladar-lo en helicòpter cap a Barcelona.

Comentaris (1)

Trending