Més robatoris s’afegeixen als dos detectats diumenge a Príncep Benlloch

Un dels furts, a Ciutat de Valls, tot fa pensar que hauria estat comès pels mateixos autors mentre que l’altre episodi, succeït aquest migdia a tocar de la pleta d’Ordino, probablement no hi tindria cap vinculació

Un cotxe patrulla de la policia 'rodant' pel centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe patrulla de la policia 'rodant' pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Els especialistes en delictes contra el patrimoni de la policia tenen feina. Als dos furts amb força detectats diumenge a l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella se n’hi han afegit dos més les darreres hores, encara que almenys un d’ells no fa pensar que tingui cap relació amb els dos robatoris inicialment advertits. És clar, però, que després del pont de Sant Joan i havent-se denunciat la desaparició de diners i joies en dos domicilis, la policia esperava malauradament mes successos.

Els investigadors tenen la feina en plena ebullició i, en conseqüència, transcendeixen molts pocs detalls. Dels dos furts detectats o denunciats les darreres hores -un dilluns mateix i l’altre aquest mateix dimarts al tomb del migdia- només un sembla que es podria relacionar amb els dos fets detectats diumenge -i sense una data de comissió clara- en dos pisos diferents -de fet, un damunt de l’altre- d’un mateix edifici de Príncep Benlloch.

Tant per la zona on hauria ocorregut -a Ciutat de Valls, proper per tant a l’avinguda citada anteriorment- com pel ‘modus operandi’ els investigadors ho consideren part d’una mateixa onada. Com en el cas de Príncep Benlloch, ni en les portes ni en els panys no hi hauria traces que haguessin permès a d’altres veïns advertir la malifeta, això no vol dir que l’entrada als habitatges no s’hagués forçat. Però no ha transcendit com.

Un cotxe de policia al centre d'Andorra la Vella.

Relacionat

La policia investiga dos robatoris en un edifici de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella

En el cas de Ciutat de Valls, el domicili afectat estaria lligat a un traster que s’hauria vist també afectat. Malgrat que no ha transcendit amb exactitud que s’haurien endut els lladres, com en la gran majoria d’ocasions, aquestes accions delictives pretenen trobar joies i diners. En tot cas, elements de poc volum i, proporcionalment, d’alt valor. També les joies haurien estat el botí del segon robatori denunciat aquest dimarts al migdia.

En aquest cas, però, hi ha elements que fan pensar que res té a veure amb les altres tres accions descrites anteriorment. El fet hauria succeït en un domicili d’Ordino, a prop de la pleta, i sembla més un descuit (suposat, no cert del tot) que algun espavilat hauria aprofitat que no pas una altra cosa. En aquest sentit, l’ocupant de l’immoble afectat hauria sortit una estona de casa i en tornar hauria trobat la porta oberta i les joies -algunes almenys- que no hi eren.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending