Més de 30 detencions per possessió de drogues durant el cap de setmana de l’‘Snowrow’

D’entre les substàncies estupefaents comissades hi havia amb petites quantitats de metamfetamina, cocaïna, Ketamina, heroïna, pastilles d’èxtasi i bolets al·lucinògens

Comentaris

Efectius de policia controlant el recinte de l'Snowrow.
Efectius de policia controlant el recinte de l'Snowrow. CPA

La policia ha detingut entre divendres i diumenge 32 persones, la gran majoria turistes amb substàncies estupefaents i que havien vingut al festival de música electrònica, Snowrow. D’entre els detinguts, dos no residents tenien 4,25 grams de cocaïna i 1,25 grams d’èxtasi.

L’Altaveu ha anat avançant durant la darrera setmana el degoteig de detencions vinculades a assistents a l’Snowrow. El cos d’ordre ha detingut durant el cap de setmana 32 persones, la gran majoria en territori nacional, sis a la frontera del riu Runer i dues a la del Baladrà.

Tots els detinguts són homes amb edats compreses entre els 19 i els 47 anys. Han estat arrestats amb petites quantitats de metamfetamina, cocaïna, Ketamina, heroïna, pastilles d’èxtasi i bolets al·lucinògens.

Del total dels detinguts tres van ser els que es trobaven en possessió de les quantitats més elevades. Es tracta de dos no residents de 34 i 38 anys amb 4,25 grams de cocaïna i 1,20 d’èxtasi, i d’un resident de 30 anys detingut amb 5,3 grams d’èxtasi.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending