Uns menors li llancen boles de neu i els amenaça amb una pistola fent-se passar per policia

L’home, de 52 anys i veí d’Encamp, va acabar detingut després de causar una ferida sagnant al cap a un dels joves en colpejar-la amb un mòbil

Un ninot de neu en un carrer del Principat aquesta nit de diumenge.
Un ninot de neu en un carrer del Principat aquesta nit de diumenge. Toni Solanelles

Un veí d’Encamp de 52 anys ha estat detingut les darreres hores per reaccionar de manera totalment desproporcionada vers l’acció d’un grup de menors que, suposadament, aquest diumenge al vespre li estaven llançant boles de neu a la finestra i a la façana de l’edifici. L’home, fora de sí, els va acabar amenaçant amb una pistola fent-se passar per policia i fins i tot va causar una ferida sagnant al cap d’una de les joves en donar-li un cop amb un mòbil.

El detingut va requerir la policia ja que un grup de menors li estarien llançant boles de neu a la finestra i a la façana de l’edifici. Sobre lloc, els agents que van acudir a l’alerta van determinar que arran dels fets exposats, s’havia iniciat una discussió entre l’interessat i els menors. Seguidament, aquest els hauria presumptament amenaçat amb una arma de foc segons manifestacions dels menors -l’arma no hauria estat comissada; i en el comunicat oficial la policia no aclareix si va ser localitzada-, i es va identificar com s’ha dit falsament com a agent de policia.

Va ser a partir d’aquí quan qui acabaria arrestat va baixar al carrer i hauria agredit una menor donant-li on cop al cap amb un telèfon mòbil, que li va causar una ferida sagnant al cap. Passades les 8 de la tarda, els agents interventors van decidir detenir l’home atribuint-li l’autoria d’uns presumptes delictes contra la llibertat, la seguretat col·lectiva, la funció pública i la integritat física i moral.

Comentaris (28)

Trending