Les mateixes marques que els lladres van deixar a Príncep Benlloch apareixen ara a les Bons

El fet que molts residents acabin les vacances i vagin tornant als seus domicilis permet constatar nous forts amb força, ara concentrats a Encamp

Zona de les Bons on s'haurien detectat furts.
Zona de les Bons on s'haurien detectat furts.

Les mateixes marques que els investigadors de la policia van trobar en un edifici de l’avinguda Príncep Benlloch, a Andorra la Vella, s’han localitzat aquest dissabte en un immoble de les Bons, a Encamp, després que s’hagi constatat, com a mínim, un altre furt amb força en aquest darrer edifici. No és l’únic robatori que s’ha detectat aquest dissabte a Encamp. En cap cas, però, no hauria estat comès aquest cap de setmana.

La policia tem, per dir-ho d’alguna manera, que el fet que molts ciutadans del país estiguin acabant les seves vacances i retornin als seus domicilis porti a constatar més furts amb força. Més robatoris que, no hi ha dubte, la immensa majoria d’ells haurien estat comesos per la mateixa banda. També quedar, clar, segons que han explicat alguns dels veïns d’un dels darrers edificis on s’han detectat furts, en aquest cas a les Bons, que els lladres solen començar la seva activitat pels àtics, que aparentment són els habitatges on hi pot haver més elements d’interès per als delinqüents.

Els objectius dels individus que estan atacant habitatges en diferents parròquies del Principat no han canviat: fonamentalment, diners en efectiu, joies i rellotges de cert nivell. Circumstancialment es poden endur altres objectes de cert nivell. Però és més rar. A les Bons, al carrer 14 de Març, on s’hauria com a mínim accedit en un edifici, s’hi ha constatat un furt, però es dóna per fet que n’hi haurà més a mida que els ocupants dels pisos vagin tornant.

Un dels llocs afectats pel tall d'aigua.

Relacionat

Marques i més robatoris constatats en un intens treball dels lladres a Príncep Benlloch

L’habitatge on s’hauria entrat de ben segur seria, segons les fonts veïnals constatades, un àtic. No ha transcendit si els lladres han aconseguit en aquest cas un botí gaire important. Però sí que s’haurien localitzat tot un seguit de marques que caldrà, amb el temps i paciència, aclarir si indiquen que són pisos ja atacats o si són habitatges normalment ocupats. Els senyals s’haurien fet amb una mena de cola, segons les fonts. Però no han transcendit més detalls.

Aquests indicis, això és clar, són elements que els investigadors estan treballant amb molta cautela per mirar de lligar caps. Els darrers dies s’ha intensificat la vigilància a partir del treball de camp que s’ha anat fent arran dels indicis o les pistes trobades. A Encamp, ara mateix, també sembla que els delinqüents s’hi haurien abonat. En un edifici del carrer Príncep Benlloch on ja s’hi havia detectat un furt, aquest dissabte se n’hi hauria localitzat un altre.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending