Malestar a Roureda de Sansa per la brutícia desmesurada d’un carreró

El vial presenta una deixadesa cada vegada més evident i els residents demanen solucions tant per evitar aquesta mena de situacions com per disminuir la contaminació acústica

L'estat del carreró en qüestió
L'estat del carreró en qüestió

Alguns dels veïns del carrer Roureda de Sansa han denunciat novament la brutícia i deixadesa que presenta el vial després de trobar-se amb un bon nombre d’escombraries llençades a un petit carreró que hi ha entre dos edificis. Entre la brutícia hi ha fins i tot un matalàs, una caldera i algun que un altre moble, així com diversos papers, bosses i capses.

A Roureda de Sansa hi ha molts veïns que sistemàticament deixen les escombraries al carrer i, malgrat que hi ha contenidors, ni tan sols les deixen a prop. A més, al carreró en qüestió sempre hi ha brutícia, encara que l’estat en el qual es troba avui és inusual. A tot això s’afegeix que molts ciutadans passegen amb els gossos al vial i no netegen els pixats, deixant una forta olor a orina quan comença la calor.

Bosses de basura i mobiliari al mig del carrer
Bosses d'escombraries i mobiliari al mig del carrer

Les fonts consultades per l’Altaveu han volgut subratllar que és necessari que el comú prengui mesures per solucionar fets com aquests, ja que fa molt temps que pateixen actes incívics d’aquesta índole. “La zona on han aparegut les escombraries és l’abocador del barri”, han ironitzat.

No és la primera vegada que els residents d’aquest carrer es queixen de circumstàncies com aquesta davant la deixadesa que presenta el barri. De fet, hi ha un malestar generalitzat tant per la brutícia com pel soroll, ja que hi ha diversos vehicles, sobretot de dues rodes, que circulen a velocitats que no estan permeses i provoquen una contaminació acústica desmesurada.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending