Localitzen restes d’un ‘botellón’ al camí de les Pardines

Els excursionistes que aquest matí passejaven per la via entre els Cortals i el llac d’Engolasters han trobat ampolles buides, gots per terra i altres elements que evidencien que un grup de persones es va aplegar de matinada per beure alcohol

Restes del 'botellon' al camí de les Pardines

Els excursionistes que aquest diumenge al matí han pujat a passejar pel camí de les Pardines, des d’Encamp a Engolasters, s’han trobat amb una desgradable sorpresa. En un tram de la ruta hi havia considerables restes d’un ‘botellón’ que, tot fa pensar, s’hauria celebrat a la zona la passada nit. Novament, es tracta d’una zona apartada per, tot fa pensar, evitar possibles denúncies dels veïns i que hi pugui arribar una patrulla de policia.

Les restes de la festa alcohòlica eren ben visibles al llarg del camí: gots, ampolles buides, bosses de plàstic... Molts d’aquests elements tirats a terra. Els excursionistes s’ho han trobat tot aquest matí i han denunciat els fets a Altaveu.

En aquest cas, al fet que aquesta conducta incívica hagi malmès i embrutat l’espai on s’ha celebrat, amb l’agreujant de ser un paratge natural com el camí que va dels Cortals d’Encamp fins al llac d’Engolasters, s’hi suma el fet que es tracta d’una activitat gens recomanable en un moment en el qual els contagis de coronavirus, malgrat les mesures restrictives adoptades fa unes setmanes pel Govern, segueixen fora de control.

Les restes del 'botellón' eren visibles aquest matí a l'aparcament del Bony de les Neres.

Relacionat

Denuncien un ‘botellón’ nocturn al bell mig del coll d’Ordino

El que queda clar és que els impulsors d’aquestes festes han optat ja per fer-les a espais allunyats dels nuclis habitats –aquesta matinada al camí de les Pardines i la de divendres a dissabte a l’aparcament del Bony de les Neres, al bell mig de la carretera del coll d’Ordino. La intenció és evitar que, sigui per la presència propera de veïns que els puguin denunciar sigui per l’arribada d’una patrulla de policia, siguin descoberts.

Comentaris (10)

Trending