Denuncien un ‘botellón’ nocturn al bell mig del coll d’Ordino

Les restes de la festa eren ben evidents a l’aparcament del Bony de les Neres, un lloc molt apartat tant de nuclis habitats com de les rutes de les patrulles nocturnes de la policia

Restes de 'botellón' al coll d'Ordino

Les actituds incíviques continuen malgrat les advertències del Govern i l’expansió sense fre del coronavirus. Aquesta matinada, segons han denunciat ciutadans que, ja a primera hora del dia, s’han trobat les restes, un grup de persones ha celebrat un ‘botellòn’ al coll d’Ordino. La brossa deixada evidencia que han estat una bona estona fent una activitat ben poc recomanada amb l’actual situació sanitària.

El ‘botellón’ s’ha fet al bell mig de la carretera que enllaça Canillo i Ordino. En concret, a l’aparcament del Bony de les Neres. Aquest matí eren ben visibles les restes d’ampolles buides i altres deixalles que van abandonar els participants.

Fonts del cos de policia han indicat que no han tingut cap avís ni han fet cap intervenció a la zona. El que queda clar és que l’elecció del lloc, ben apartat de qualsevol nucli habitat, no era pas casual. Els organitzadors del ‘botellon’ han elegit un indret sense veïns que puguin donar la veu d’alarma i on no seria normal que passi una patrulla nocturna del cos d’ordre.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending