Localitzen a Ordino un vehicle ‘desaparegut’ aquesta passada nit a Arinsal

Els propietaris del turisme havien acudit a les xarxes socials ‘denunciant’ el robatori d’un Renault Megane, que s’havien deixat amb les claus al contacte i les portes obertes

Comentaris

Una de les imatges difoses per advertir de la desaparició del vehicle.
Una de les imatges difoses per advertir de la desaparició del vehicle.

Un vehicle que havia estat denunciat com a robat, especialment a través de les xarxes socials, ha aparegut aquest migdia a Ordino, després que hagués transcendit, justament, la seva desaparició. Els propietaris del turisme havien intentat difondre el furt, que ha estat producte en certa manera de la seva poca cura i de la trapelleria d’algun pispa.

Amb tota la confiança o com se li vulgui dir, els propietaris del vehicle, un Renault Megane Patente matriculat al Principat, havien deixat la nit passada el vehicle estacionat a Arinsal amb les portes no tancades en clau i, a més a més, amb la clau deixada al contacte. El cotxe estava aparcat en les immediacions d’un local d’oci nocturn. D’aquí que algú que tenia necessitat d’un vehicle ha acabat veient l’ocasió i ha comès el que seria un furt d’ús de vehicle.

La localització exacta l’ha fet el servei de circulació d’Ordino. Resulta que el cotxe, aquell que n’ha fet ús, l’ha deixat estacionat davant d’un gual. Davant la molèstia que estava causant, inicialment els urbans ordinencs han procedit a retirar-lo i dur-lo a l’espai que tenen destinat com a dipòsit

La difusió de la desaparició, anunciada com a robatori, del vehicle hauria fet el seu efecte. I el vehicle ha estat localitzat unes hores després sense que hagi transcendit ni cap desperfecte ni, tampoc, el control de la persona que se l’hauria endut. S’han lligat caps gràcies a la difusió, com s’ha dit, i a la denúncia interposada, encara que la localització exacta l’ha fet el servei de circulació d’Ordino. Resulta que el cotxe, aquell que n’ha fet ús, l’ha deixat estacionat davant d’un gual.

Davant la molèstia que estava causant, inicialment els agents del servei de circulació ordinenc han procedit a retirar-lo i dur-lo a l’espai que tenen destinat com a dipòsit. Ha estat amb posterioritat quan s’ha acabat arribant a la conclusió que el vehicle retirat era el que s’estava buscant com, aparentment, furtat.

El que és clar és que aquest tipus de situacions es donen molt més a l’hivern, producte de les moltes persones que es mouen pel país i que, alhora, no disposen de vehicle. Uns aprofiten el descuit dels altres i utilitzen el vehicle per fer trasllats a l’interior del país. Normalment són repartidors que no paren els vehicles per carregar o descarregar els qui es troben amb la desagradable sorpresa de no trobar el vehicle quan van a recuperar-lo per reiniciar la marxa. En aquest cas, i menys però també passa en alguna ocasió, hi hauria hagut una manca de cura per part dels propietaris del vehicle. En tot cas, tot plegat en una mena d’ensurt. I en el fet que algun desconegut sí que es va servir del Megane.

Comentaris (1)

Trending